icon

Ako dlho skutočne vydrží jednorazová e-cigareta?

14. aug 2024

Je tu niekto kto to fajci? Ako dlho Vam vydrzi? Je napisane ze 800 potiahnuti, a mne vydrzi max 2 dni, nechce sa mi verit ze som 800x potiahla :D

ssimusska
14. aug 2024

Vydržia podľa toho ako silno potiahneš.

terina25
14. aug 2024

Muz mal 900vku a 3 dni mu vydrzala len 🤷‍♀️

thirstymonk
14. aug 2024

Dva dni? Mne jednorazova vydrzi tak dve hodiny.

slavomira236
14. aug 2024

Tak si kup taku ktora sa doplna..toe jednorazove sa neoplatia

ssimusska
14. aug 2024

@slavomira236 Tak isto odporúčam. Priateľ má, stála ho 30€. liquid do nej stojí okolo 5,50€ ( vydrží mu viac ako týžden) a hlava stojí okolo 4€.

autor
14. aug 2024

@ssimusska presme tuto znacku co sa doplna mam, ale ta mi vobec nechuti, nevyhovuje mi ten styl potahovania, mnozstvo dymu a tak...ja sa v tom asi nevyznam

ssimusska
14. aug 2024

Tam sa dá nadstavit sa mi zdá na 3 úrovne, koľko dymu chceš

natinka36
14. aug 2024

Mne vydrzi 700 potahova max dva dni😄 fajcim teda dost ale uz chcem prestat no neda sa ! Tak ak ti to nevyhovuje ani nezacinaj🤣

thirstymonk
14. aug 2024

Tak sa porad s niekym, kto sa v tom vyzna. Napriklad so mnou 🙂

thirstymonk
14. aug 2024

Ak kuriš jednorazove, tak sa nedoplatiš :D
Jednorazove sú väčšinou šupky s nejakou 300mA bateriou, bez možnosti naplnenia. Všetky jednorazovky sú MTL (mouth to lungs - čiže z úst do pľúc). Druhý spôsob je DTL (directly to lungs - priamo do pľúc). Ale na to už potrebuješ tzv. subohmovu žhaviacu špirálu (čiže s odporom menším ako 1 ohm).

Pre tvoje potreby, keďže vapuješ len tak relaxačne, tak odporúčam toto: https://www.fajncigarety.cz/elektronicke-cigare... raz som si to z núdze kúpil, predávali to v trafike v kauflande v kežmarku. Za lacný peniaz a meníš potom už iba tie žhaviče tak raz za 3-4 týždne (keď už slabo dymí).

K tomu náplň môžeš použiť buď hotové, alebo si miešať, nie je to žiadna veda. Keďže znova EU, tak nikotinove litrové náplne už nekúpiš, čiže si kupiš beznikotinovu bázu litrovú, k tomu tzv. boostre (báza s nikotínom), tie sa zvyknú predávať po 5x10ml a namiešaš si obsah nikotinu, aky potrebuješ. Pre ušetrenie odporúčam kúpiť najvyšší obsah nikotínu (18 až 20 mg/ml) a ten si potom doriediš tou beznikotinovou bázou, aby si získala toľko, koľko chceš. Taký štandard pre relaxcačného fajčiara by som videl na 9-12mg/ml (takže použi trojčlenku).

No a do bázy potrebuješ ešte príchuť, máš ich plno: https://www.fajncigarety.cz/klasicke-prichute-p... najlepšie podľa mňa sú big mouth a imperia.

Alebo môžeš si kúpiť tzv. shake&vape, čo už je vlastne predpripravená veľká fľaška s príslušným množstvom príchute, kde len dolievaš (bez)nikotínovú bázu, pomiešaš a leješ.

autor
14. aug 2024

@thirstymonk dakujem, presne cloveka ako ty by som potrebovala na rady 🙂 Tak ja som zacala s tymi jednorazovkami co mi velmi vyhovovalo. Koli usetreniu penazi som si kupila toto OXVA Xlim GO Pod systém sada - Svetlohnedá lenze, tonie je ono mna to velmi stipe v krku. LIquidy som vystriedala vseliake mozne, s nikotinom aj s nikotinovou solou, stale je to take stiplave a nie moc prijemne. Potom som si kupila znova jednorazovku VUSE strawberry ice a to je pre mna presne, uz som ich kupila asi 5 ked su v akcii,ale teda je to fakt drahe....nie je nejaka plniaca nabijacia, ktora ma rovnaky princip ako tato VUSE? Diky mooooc🙏🙏👍🍾🍾🍾

thirstymonk
14. aug 2024

V tych jednorazovych sa moc nevyznam, ale ak ťa to štipe, asi maš priliš veľa nikotinu. Potom sa z toho toči hlava, prípadne mne sa stáva, že čkám, vtedy viem, že som sa prenikotinil :D Treba potom zvoliť liquid s menším obsahom.

lilka5566
14. aug 2024

Ak ti chuti Vuse ,lepšie mas kúpiť si nabíjacie zariadenie ktoré sa da vypnut.Mala som Veev a keď som ho nechala zapnutý na stole a zafukal vietor šiel z nej dym takže podľa mňa sa to "vyparuje" aj keď ju nefajcis .Teraz je celkom veľký výber nabijacich ,možno ti nejaká zachutí

queenofdisaster_7
14. aug 2024

800 elceego mi vydržala 5 dní, sestre ledva 2🤣 kúpila som si 3600 ťahov elfku za 18€ a vydržala mi 27 dní a to fajčím stále

autor
14. aug 2024

@queenofdisaster_7 a ktoru prichut tu elf? Nie si z jednej "presytena"?

queenofdisaster_7
15. aug 2024

Mala som melón mango broskyňa, teraz mám nejaké lesné plody. Budem skúšať ďalej 🤣 nevadí mi to , ja aj jednorázovku som si kupovala stále tu istú príchuť.

autor
15. aug 2024

@queenofdisaster_7 a nie su moc sladke? Ci len tak jemne?