Ako dostať fotky do PC z foťáku?
Ahoj, nevlastní tu niekto fotoaparát kodak EasyShare C143? Poradí mi niekto ako dostanem fotky do pc? softvér som nainštalovala a neviem ako dalej, dakujem 🙂
možno že bola chyba nainštalovať ten soft. vyber SD kartu, strč ju do PC a pôjde to
počkať, a kam si fotila? do internej pamati fotaku? ta ale asi nie je velka... tak som si to nasla, mas 32MB internu pamat
Inak presla som si manual, je to cudne... Ide o to, ze fotak urobili prilis "americky", cize sa fotky daju posielat na facebook, do emailu, priamo na tlaciaren, a akoby uplne vymizlo to, ze si clovek chce dane data proste len preniest do pocitaca. Ta volba Kodak Gallery je co? to mi jedine pripada ako nieco na prenos fotiek do nejakeho adresara.
Odporucam kupit si SD kartu, preniest priamo vo fotaku fotografie z internej pamati na kartu a pouzivat uz len kartu a len kartu davat do citacky pocitaca.
prosím má tu niekto takýto typ fotoaparátu? 😒
Ked napojím kábel na foták a následne do počítača tak mi naskočí že sa mám registrovať a to nechcem, nedá sa to bez toho, prosím, neviete niekto?
najpr bi si tam mala mat malu kartu ktoru strčiš do PC potom bi si mala len čakat ako ja načitavalo sa mi to trvalo to asi po hodinu potom bi sa ti tie fotky a tak mali objavit 😉 😅 🙂 😀

mas k tomu USB kabel - ten das do fotaka a do PC a prenesies data ako z ineho externeho zdroja, ktory sa ti zobrazi v menu Moj pocitac.