icon

Ako dostať fotky do PC z foťáku?

viva13
13. jan 2011

Ahoj, nevlastní tu niekto fotoaparát kodak EasyShare C143? Poradí mi niekto ako dostanem fotky do pc? softvér som nainštalovala a neviem ako dalej, dakujem 🙂

miika
13. jan 2011

mas k tomu USB kabel - ten das do fotaka a do PC a prenesies data ako z ineho externeho zdroja, ktory sa ti zobrazi v menu Moj pocitac.

viva13
autor
13. jan 2011

@miika práveže mi nezobrazí nič v tento počítač ☹ ani nič nenačíta ked napojím kábel s foťákom len nahodí okno: share facebook, youtube, flickr, kodak gallery, e-mail.

mtsl
13. jan 2011

možno že bola chyba nainštalovať ten soft. vyber SD kartu, strč ju do PC a pôjde to

viva13
autor
13. jan 2011

@mtsl už som odinštalovala a nainštalvala znova a SD sme tam nevložili, lebo nebola k foťáku 😉

miika
13. jan 2011

počkať, a kam si fotila? do internej pamati fotaku? ta ale asi nie je velka... tak som si to nasla, mas 32MB internu pamat

Inak presla som si manual, je to cudne... Ide o to, ze fotak urobili prilis "americky", cize sa fotky daju posielat na facebook, do emailu, priamo na tlaciaren, a akoby uplne vymizlo to, ze si clovek chce dane data proste len preniest do pocitaca. Ta volba Kodak Gallery je co? to mi jedine pripada ako nieco na prenos fotiek do nejakeho adresara.
Odporucam kupit si SD kartu, preniest priamo vo fotaku fotografie z internej pamati na kartu a pouzivat uz len kartu a len kartu davat do citacky pocitaca.

viva13
autor
14. jan 2011

@miika no vedto ten návod...
najprv som fotila do foťáku, potom na kartu 😒
všetky možnosti sú na registráciu aj ta galéria kodak...SD kartu som si kúpila, no mám čítačku kariet ale na menšie karty 😢

viva13
autor
14. jan 2011

prosím má tu niekto takýto typ fotoaparátu? 😒

len.petra
16. jan 2011

@viva13 spoj zapnutý foťák (aj s kartou) s počítačom USB káblom a v Tento počítač sa Ti tá karta rozbrazí, otvoríš a stiahneš

viva13
autor
17. jan 2011

@len.petra
práveže ani kartu mi pri takomto postupe nenačíta ☹

viva13
autor
14. jan 2012

Ked napojím kábel na foták a následne do počítača tak mi naskočí že sa mám registrovať a to nechcem, nedá sa to bez toho, prosím, neviete niekto?

viva13
autor
14. jan 2012

@miika pozerala som ho tam ale nemám ho tam neviem prečo už som skúšala odinštalovať a znova nainštalovať a nič,ked mám viac fotiek chodím k švagrovi a on mi to dáva na usb jemu to ide bez problémov.

luccy465
3. aug 2014

najpr bi si tam mala mat malu kartu ktoru strčiš do PC potom bi si mala len čakat ako ja načitavalo sa mi to trvalo to asi po hodinu potom bi sa ti tie fotky a tak mali objavit 😉 😅 🙂 😀