Ako efektívne zvládnuť školu, brigádu a prípravu na maturitu?
Prosím vás potrebujem v tomto poradiť. Pôjdem teraz do maturitného ročníka takže ma čakajú primacky, maturity a celkovo dosť náročný rok. Do toho by som ale mala mať ešte aj brigádu keďže chodim na interaktívnej tak si potrebujem privyrábať aby som mala z čoho platiť. Lenže moja škola je časovo neskutočne náročná ak chcem aby ma prijali na nejakú vysokú tak musím naozaj makať. Tieto prázdniny som mala v pláne že sa budem prichystať na vysokú a maturitu ale popri brigáde a rôznym veciam čo som mala som nestihla nič ani nechápem ako je to možné mala som celý zoznam čo by som chcela stihnúť cez prázdniny ale nič z toho. Nesmierne sa obávam ako to bude cez školský rok keď budem musieť sa učiť chodiť na brigádu a ešte aj do školy.
@liz_lemon prijímačky*
@liz_lemon ja by som rada nebrigádovala ale tie peniaze potrebujem
to je veĺmi náročné... škola, prijímačky, maturita...
budeš mať náročný šk. rok - ako aj moja dcéra.
brigádu sme jej nepovolili, potrebuje dobré známky, vysv., mat. vysv. a...
Učíš sa v škole, aby si zarábala 30€ na hodinu. Tak vypusti brigádu, kde zarobíš 5€ a radšej sa uč. 😉
A na čo potrebuješ tie peniaze? To som nepochopila, že "chodim na interaktívnej", nepochopila som na čo potrebuješ tie peniaze a prečo staviaš brigádu nad maturitu a prijímačky.
@ysseba intrak** asi mi to opravil mobil
A zároveň tá brigáda je v mojom obore čo študujem tak neviem ja som to chcela že to aspoň vyskúšam ak nebudem stíhať tak sa na to vykaslem
A prečo ti rodičia neplatia intrák? V akom obore študuješ?

co su to primacky? nebrigaduj, a radsej sa uc