icon

Ako funguje doručenie cez Packetu?

dqqq
21. mar 2025

Prvýkrát by som si chcela objednať veci z eshopu a dat si ich doručiť do boxu packeta. A zaujíma ako to vlastne funguje? Keď si zaplatím na danom eshope a stiahnem si aplikáciu packeta ako potom do aplikácie zadám tu objednávku? A koľko dní mam na vybratie objednávky z boxu?

dqqq
autor
21. mar 2025

Viem ze sa da box otvoriť aj iba kódom ale kde ten kód dostanem?

petamich
21. mar 2025

Kod na otvorenie vidis v aplikacii a tiez ho dostanes SMSkou, na vyzdvihnutie su zvycajne ak sa nemylim cca. 2-3 dni ale da sa zasielka (alebo vacsina) aj predlzit o dalsi 1-2.

Do aplikacie nezadas objednavku, objednavka sa tam automaticky objavi, lebo Packeta to paruje na zaklade mena, priezviska, telefonneho cisla a emailovej adresy. Ak aj aplikaciu nemas, pride ti SMSka, ze zasielka xy je pripravena na vyzdvihnutie.

saxana000
21. mar 2025

@dqqq odosielatelovi zadas svoj mail a telefon ako pri baliku na postu.
Kod dostanes vacsinou aj do mailu aj do telefonu.. aplikaciu na vybranie z boxu nepotrebujes. Ale ak by si chcela aj posielat tak ano.

dqqq
autor
21. mar 2025

@petamich
@saxana000 takže aplikáciu nepotrebujem? Takže keď objednám z eshopu tak mi sms príde vtedy keď doručia objednávku a príde mi aj kód? A ten lne zadám do boxu a otvorí sa mi?

petamich
21. mar 2025

Nepotrebujes aplikaciu, eshop ta priebezne informuje, co sa deje s objednavkou, ze ju napr. odoslal a potom ti pride SMS, ze objednavka je dorucena a mozes si prist po nu do boxu xy a kod na vyzdvihnutie je 12345 - prides k boxu, na klavesnici zadas kod, box sa otvori.

3009
21. mar 2025

@dqqq presne tak, príde ti kód a ten naťukáš na klávesnici Pakety a box sa ti otvorí.

lindous
21. mar 2025

Ja len doplním, že blízko nás je jeden box, ktorý klávesnicu nemá a dá sa otvoriť iba cez appku a na druhom zas pre istotu nefungujú niektoré tlačidlá 😅, takže to si keď tak over ak pôjdeš okolo, resp. buď pripravená

dqqq
autor
21. mar 2025

@petamich
@lindous
@3009 ďakujem vám

rozculena
21. mar 2025

@dqqq nemáš tam výdajňu? Tam nepotrebuješ mať apku

dqqq
autor
21. mar 2025

@rozculena nie nemám iba box

baboobchod
22. mar 2025

Lepšie je mať appku, lebo aj na našom boxe včera nefungovali niektoré čísla, tak som staršej pani pomáhala s vyzdvihnutím cez appku. Našťastie ju mala, iba ju nevedela používať, vždy ťukala kód 🙂