Ako funguje výdajné miesto a oplatí sa to?
Ahojte ,chcem sa spýtať ako funguje výdajné miesto,co musím spĺňať,q hlavne ci to niečo zarobí...viem ze každá spoločnosť si platí inú proviziu ale zaujímalo by ma tak vseobecne ,či sa to oplatí vôbec...najlepšie kto už mal alebo ma výdajné miesto nejaké info. Vďaka
@lucka1022 my mame v kaviarni GLS vydajne miesto. Chceli sme Packety ale tam to bolo zložitejšie. GLS nema skoro ziadne podmienky, staci ti obycajny pocitac s internetom. Výdajňa funguje na ich webovej stranke. Musis mat nejake miesto na uskladnenie balíkov, je to jedno ake, kde, ci to bude polica, skriňa, alebo len miesto pod stolom. My mame miesto pod pultom. Ja som cez ich stranku zadala požiadavku na vydajne miesto a oni mi zavolali, poslali zmluvy a hotovo.
Ci sa to oplati, je otázne, zalezi ake miesto si, kde si, a kolko ludi využije tvoje vydajne miesto. Zalezi na tom aku mas prevadzku a ci to zamestnanci budu popri praci stihat robit. My nemame vela balíkov denne, takze to viem v pohode stihat. Je to celkom dobra “reklama” na podnik, lebo tam pridu ludia, ktori by inak neprisli. A ked uz su tam, tak si u nas nieco daju a urobia tržbu. Ale nie je to pravidlo. Vsak skus, ak to nebude vyhovovat, da sa to kedykolvek zrusit.
my sme mali Packetu počas covidu, aby sme pokryli náklady na prenájom - podmienky boli dostatočne dlhé otváracie hodiny, dostupnosť pre zákazníkov a v okolí nesmeli byť iné výdajné miesta... zárobok v tom čase bol max. 200 Eur mesačne, ale je to drina, kopa krabíc hore dole, stále sme museli byť k dispozícii, keď vypadol systém Packety tak nahnevaní ľudia, už by som do toho nešla
@mistymay33 q zarobí to niečo?
@lucka_ke rozumiem,len my nemáme žiadnu prevádzku. Je to podmienka mat prevádzku? Manžel ale je zivnostnik .Čítala som ,že niekto to robí aj z domu,bytu príp ma nejaký sklad ,garáž atď alebo priestor na obci . Najbližšej odberne tu je o 6 km ďalej a vedľa majú hneď aj packetu a ešte tuším jedno čiže 2 vydajne a packeta a fungujú. Tu nemáme okolo nič,preto nad tým uvažujem,ľudia z nasho smeru by to mali bližšie.
to neviem ako je to teraz, vtedy bolo nutné mať prevádzku s otváracími hodinami - ideálne ak si zavoláte na infolinku
@lucka1022 my máme packetu, lebo aj cez náš e-shop posielame balíky cez ňu. Je to pohodlnejšie.
Podmienky mali, že nesmie byť v okolí iná prevádzka, musia byť otváracie hodiny, vhodné priestory (my máme predajňu). Nečakaj vysoký zárobok, odvíja sa to od počtu prijatých a vydaných zásielok+ nejaké bonusy.

@lucka1022 myslíš Packetu?