Ako funguje záložňa?
Mám tablet a mobil ktorý nepotrebujem nevyužívam a chcem ich predať v záložni.. v super stave nosené v puzdre ako nové akurát na tablet už nemám originál krabicu je to problém? aj keby mi za to dajú len stovku nevadí lepšie ako to nechať odložené v skrinke.. keď to zoberú tak dostanem aj hneď hotovosť? Ja už po to nechcem prísť a čítam že záložňa funguje ako požičkaren
tak ako píšeš - ale v záložni nedostaneš toľko peniazov…
Nemusíš si ich zo záložne vybrať, môžeš nechať "prepadnúť" peniaze ti ostávajú. Ale ako píšu vyššie, nedostaneš ani zlomok ceny. Pri úplne novom výrobku (cca 3 mesiace starý) dostávať 70% z trhovej hodnoty, ale nesmie to byť zariadenie k paušálu
Mobil aj tablet už majú 2 roky ale perfektný stav ako nové a každý stál cez 200 eur tak myslím že aspon 100 spolu za to dostanem.. Bazoš som skúšala ale každý zjednáva alebo fejkove emaily mi chodili
Mobil aj tablet už majú 2 roky ale perfektný stav ako nové a každý stál cez 200 eur tak myslím že aspon 100 spolu za to dostanem.. Bazoš som skúšala ale každý zjednáva alebo fejkove emaily mi chodili
@anonym_autor a aký tablet? Ja by som.chcela pre dcéru na rozprávky do auta keď niekde cestujeme ..

@anonym_autor preco to nepredas niekde cez bazos? Urcite dostanes viac penazi ako v zalozni. Zalozna ti ponukne nizku cenu, kedze ich cielom je to dalej predat.