icon

Ako funguje záložňa?

27. júl 2025

Mám tablet a mobil ktorý nepotrebujem nevyužívam a chcem ich predať v záložni.. v super stave nosené v puzdre ako nové akurát na tablet už nemám originál krabicu je to problém? aj keby mi za to dajú len stovku nevadí lepšie ako to nechať odložené v skrinke.. keď to zoberú tak dostanem aj hneď hotovosť? Ja už po to nechcem prísť a čítam že záložňa funguje ako požičkaren

sissy27
27. júl 2025

@anonym_autor preco to nepredas niekde cez bazos? Urcite dostanes viac penazi ako v zalozni. Zalozna ti ponukne nizku cenu, kedze ich cielom je to dalej predat.

biba_18
27. júl 2025

tak ako píšeš - ale v záložni nedostaneš toľko peniazov…

majulino
27. júl 2025

Nemusíš si ich zo záložne vybrať, môžeš nechať "prepadnúť" peniaze ti ostávajú. Ale ako píšu vyššie, nedostaneš ani zlomok ceny. Pri úplne novom výrobku (cca 3 mesiace starý) dostávať 70% z trhovej hodnoty, ale nesmie to byť zariadenie k paušálu

autor
27. júl 2025

Mobil aj tablet už majú 2 roky ale perfektný stav ako nové a každý stál cez 200 eur tak myslím že aspon 100 spolu za to dostanem.. Bazoš som skúšala ale každý zjednáva alebo fejkove emaily mi chodili

margotka17
Odpoveď bola odstránená
jam29
30. júl 2025
@anonym_autor

Mobil aj tablet už majú 2 roky ale perfektný stav ako nové a každý stál cez 200 eur tak myslím že aspon 100 spolu za to dostanem.. Bazoš som skúšala ale každý zjednáva alebo fejkove emaily mi chodili

@anonym_autor a aký tablet? Ja by som.chcela pre dcéru na rozprávky do auta keď niekde cestujeme ..