Ako identifikovať chrobáky vo vašom byte?
Z času na čas v byte objavím také potvory. Čo to prosím je? Vďaka.

@kp7333 vďakaa🙏🙏🙏 vyzerá, že to je onoo..ako sa toho prosím zbavuje?🙈
tazko 😂
@kp7333 no super🙄 bývame v novostavbe (necelý rok od postavenia) a vkuse tu niečo maame..pišivky, teraz toto 🙈 som tehotna a postreky neprichádzajú do úvahy..
treba zistit zdroj - muka, cestoviny,... a povyhadzovat
@kp7333 mne to ale príde, že vyliezajú vždy len spoza skríň/ vstavaných kusov nábytku🙈
Aj ryžu pozri. Inak dokážu sa dosť rýchlo množiť v obilninach. Alebo granule pre škrečky, môžu byť zdroj.
@tina5959 no super mame hlodavca🙈 jedlo sa míňa asi tak každý týždeň, ale nemnoži sa to teda..fakt zbadám len 2x do týždňa jedného niekde…všetko v kuchyni som prezrela a nič🙈 všetko mávam v sklenených nádobách…Je to možné, že to v nejakom jedle pre hlodavce bolo, vyhodilo sa to a už sa to nemnoží? Či?
mnozia sa, niekde bude zdroj a oni potom lozia kade-tade, ze mas pocit, ze idu spoza skrine ci z kvetov alebo zachoda, ale zdroj bude nieco obilninove - bud ta zmeska alebo nieco uplne ine v spajzi (muka, orechy, caje..), mala som ich uz aj v muke, potom sa rozlozili dalej, v zmeske pre morcata (tu uz nekupujem) a vsetko treba davat do hermetickych doz, su dost drahe, do zavaraninoveho pohara a obycajnych doz sa ti vedia dostat, su to potvory a niekedy na dlho....
Je to zrniar. Najradšej má zrno a obilniny.Drevo ho nezaujíma. V obilninach sa množí. S tým treba urobiť poriadok. Inak je neškodný. Bez obilovín dlho neprežije.

zrniar?