icon

Ako kúpiť lístky na festival Lovestream 2025?

pataja
14. júl 2025

Ahojte, Prosím mate niekto kupene lístky na festival? Chcem kúpiť jednodňový na piatok 15.8.. Momentálne majú super akciu do 17.7. výhodnú cenu, len neviem cez co to kúpiť a ci ta akcia platí aj cez ticketportal. Ak zadám ofic.stranku lovestream stále ma to blokuje a orange nepusti ...stránka sa nezobrazí. Trosku som s toho zmätená...
Na fb som nasla, že momentálne majú za 100 € jednodňový lístok, a keďže chceme ísť celá rodina, to už je dosť dobrá zľava (po 17.7 to bude 135€)
Budem rada, ak sa ozve kto už má kúpené príp.uvazuje ísť, alebo bol minulý rok. 🤗👋

anonym_3f9b83
14. júl 2025

@pataja bola som minuly rok a mam kupene aj na tento rok, len neviem ako ti to pomoze

vanilkovazmrzka
14. júl 2025

Jednodnova na piatok stoji 135€ obycajny a 59€ detsky do 7 rokov. To je jedina oficialna suma.

deedol
14. júl 2025

@pataja daj pozor, aby si sa nenechala oklamat nejakym neofic predajcom a nebudes mat ani prachy, ani listky.

janai1
15. júl 2025

@pataja to je tak keď má mobil viac rozumu ako jeho používateľ...
Blokuje ti to preto lebo je to fake. Lístok stojí 135€.

janiekzv
15. júl 2025

Ahoj, ak chceš mať tú cenu za 100e jednodnový, treba sa prihlasit na webe lovestreamu do ich newsletteru. Zadaj tam svoj email, a o chvilu ti pride od nich email, kde ked klikneš na tlačítko, ta to presmeruje na ich officiálny predaj, kde budeš mať už tie zlavnené lístky.

pataja
autor
15. júl 2025

100 eur jednodňový píšu na ofic.FB stránke, budem ich kontaktovať, skúsim zistiť viac

pataja
autor
17. júl 2025

Nuž poviem vám nedostala som žiaden kód ani ziaden prístup po prihlásení do newsletteru, čiže ziadne výhodné lístky som nekupila

o__o
18. júl 2025
@janiekzv

Ahoj, ak chceš mať tú cenu za 100e jednodnový, treba sa prihlasit na webe lovestreamu do ich newsletteru. Zadaj tam svoj email, a o chvilu ti pride od nich email, kde ked klikneš na tlačítko, ta to presmeruje na ich officiálny predaj, kde budeš mať už tie zlavnené lístky.

@pataja teraz som to skusila a je to presne tak ako @janiekzv napisala