Ako môžem predať zásnubný prsteň?
Ahojte
Kde ? Internet? Nejake zlatnictbo? Zalozna?
Svadba sa zrusila blbec zdupkal, prsten som nevratila, je to zlaty prsten, briliant? Diamant? Neviem ale mam od toho kamena karticku pravosti
Potrebujem sa toho zbavit a nieco z toho ziskat
@anonym_autor Presne ako napísala sara07 - ponúknuť v zlatníctvach, záložniach, prípadne cez bazoš alebo iný inzertný portál. A kto ponúkne prvý alebo viac, tak tomu ho predáš.
@anonym_autor Presne ako napísala sara07 - ponúknuť v zlatníctvach, záložniach, prípadne cez bazoš alebo iný inzertný portál. A kto ponúkne prvý alebo viac, tak tomu ho predáš.
@chrobak7 na bazosi nebudem inzerovat nebodaj sa k tomu niekto dostane kto nechcem aby to vedel
Jednoducho aa toho potrebujem zbavit a ziskat peniaze, na novy zaciatok …
@anonym_autor chod si po ponuky - zlatníctvo a keď nie, tak záložňa určite. Kde ti ponúknu najviac, predaj
@anonym_autor chod si po ponuky - zlatníctvo a keď nie, tak záložňa určite. Kde ti ponúknu najviac, predaj
@lienka.7 staci hocijake zlatnictvo?
@anonym_autor ak je to diamant mala by si k nemu mat certifikát napr GIA kde je uvedené koľko karátov, aká cirost a výbrus a tak..ak je to diamant, tak by som si radšej z toho dala niečo iné urobit napr prívesok na retiazku lebo nezískaš za to dost peňazí a to si radšej nechať ten diamant
@anonym_autor Nie, len také, ktoré vykupuje zlomkové zlato. Pochybujem, že ho dokúpia na to, aby ho potom predávali. To robia len záložne. A nečakaj príliš vysokú cenu za odkup. Plnú hodnotu ti nedajú.
@chrobak7 necakam plnu hodnotu
@anonym_autor ak je to diamant mala by si k nemu mat certifikát napr GIA kde je uvedené koľko karátov, aká cirost a výbrus a tak..ak je to diamant, tak by som si radšej z toho dala niečo iné urobit napr prívesok na retiazku lebo nezískaš za to dost peňazí a to si radšej nechať ten diamant
@anonym_ba6a97 je tam akasi karticka musim to kuk
Akoze sorry ale nepotrebujem nic z toho ine vyrabat, ziadal ma o ruku a opustil aj s malym dietatom, toto fakt pri sebe nepotrebujem mat a nosit!
@anonym_autor spýtať sa môžeš hocikde. Pokial je nepoužívaný...
@lienka.7 nosila som ho malo
Dostanes za neho smiesnu sumu, aj ked diamant

chod do zlatnictva aj založne uvidíš sama kde ti daju viac