Ako nahradiť chýbajúci kus puzzle?
Stalo sa.vám už pri skladaní puzzle že 1ks chýba a 1ks je dvomio čiže naviac? Uvítam nápady ako chýbajúci kus nahradiť. PS puzzle má 3000 ks.
Tie znamejsie znacky, co viem, maju na svojich strankach uvedene, ako reklamovat a zvyknu konkretny dielik poslat.
@anonym_autor žiaľ mám tiež negat. skúsenosť. Nové puzzle, Klimt Bozk nekompletné. Nikdy mi chýbajúce kusy nedodali.
Nám keď chýbal jeden kus, sme vystrihli z krabice. Ten obraz nám teraz visí na stene a vôbec ani nevidno ktorý kúsok to je. Inak sme písali výrobcovi, že nám chýba jeden dielik, aj presne ktorý, ale odpoveď žiadna.
Jasne už keď Som bola mladšia ako 10 ročná vecne nám nejaký kúsok chýbal .,.
No nepotešili ste ma
No nepotešili ste ma
Aká je to značka? Brat mal presne to isté, normálne odfotil, poslal v maili,a poslali mu ten chýbajúci kúsok . Bolo to myslím Trefl puzzle,2000 kusové Stvorenie sveta.
Alebo (v prípade,že neurobia to)tak vyrezať z kartónu a pomalovat,inak asi sa nedá nič urobiť
No nepotešili ste ma
@anonym_autor mne chybali dva kusky,uplne presne som obkreslila tvar,vystrihla s krabice a domaĺovala...nikto si to doteraz nevšimol,že nie sú original😉

@anonym_autor áno. Pri 3000ks sa mi stalo že 1-3ks chýbali, nepamätám sa presne. Pochybujem že by som stratila pri skladaní ale stať sa to mohlo. A 1 kúsok bol dvojmo