Ako nájdem spolužiaka zo školy?
Ahojte. Chcela by som sa spýtať či niekto z vás nemá rady ako mám nájsť spolužiaka zo školy. Veľmi rada by som sa s ním porozprávala, veľmi dlho sme sa nevideli. No raz keď odišiel zo školy nebolo po ňom ani stopy. Už veľa krát som sa snažila hľadať či nemá nejaké profily na rôznych sociálnych sieťach.. Ale nič. Dokonca mám pocit že sa odsťahoval aj z mesta. Viem ako sa volá, viem vek, viem ako vyzerá, ale nič iné neviem. Stačilo by mi nájsť aj nejaký profil na sociálnej sieti ale pochybujem že sa mi to podarí. Každopádne ak by niekto vedel poradiť, budem veľmi rada. Veľa by to pre mňa znamenalo. Ďakujem dopredu za rady🙂
Dak vyzvu su specializovane stranky na fb za tym ucelom ale aj priamo na profile mozes dat vyzvu a zdielanim skrz ludi sa bud ozve on alebo niekto z jeho okolia pripadne fb mesta kde zil....
@sally19 budem za zlú, ale nerozumiem, načo je to dobré?? čo ak má ženu, rodinu? manželka to môže nie veľmi dobre pochopiť a narobíš problémy. možno ani on nemá záujem o nejaké stretnutia - opäť zbytočné problémy...
a co tak sa inych spoluziakov spytat, ze co je s ferkom a ako sa ma ;)
Skusila by som cez byvalych kamaratov, spoluziakov... neviem ake ste rocniky, ale ak mate pod 40 a nenasla si ho na socialnych sietach, tak mozno jednoducho najdeny byt nechce
@panelacikova 🤣🤣 áno, 15 ročný ma manželku
Jedine nejako cez známych. Prípadne na sociálnej sieti na drzovku skúsiť osloviť ľudí s jeho priezviskom z vášho okolia. Keby uvedieš konkrétnejšie údaje (meno, dátum narodenia,obec ....) možno aj tu by sa našiel niekto, kto ho pozná.
@sally19 Takže ono sa jedná o 15-ročného chalana? Čo znamená, že veľmi dlho ste sa nevideli? Odišiel zo školy, tým myslíš čo? Že odišiel po skončení ZŠ? Alebo už skôr prestal byť Tvojím spolužiakom, lebo zmenil školu? V tom druhom prípade je možné, že sa odsťahoval z mesta. Skúsila by som osloviť jeho kamarátov, možno je s niekým v kontakte. Ak nemá príliš časté priezvisko, tak cez sociálne siete, osloviť ľudí s rovnakým priezviskom z vášho okolia, či ho náhodou nepoznajú, či nie je ich príbuzný.
@sally19 no to som netušila, že ty si sa tu registrovala, keď si mala 13 rokov. čo ťa k tomu viedlo? keďže si registrovaná 2 roky a tvoj spolužiak má teraz 15, čiže aj ty máš 15... takže registrovaná v 13-ich? divné... na stránke pre matky...
1. nikde nepíšeš vek hľadaného spolužiaka
2. to dlho si ho nevidela je od júna tohto a či minulého roka? Lebo ja som mala pocit že ste sa nevideli min. 10 rokov....🙄
@deti95060810 Písala vek, má 15.
@h2 v úvodnom príspevku sa vek nenachádza. a je štylizovaný tak, že aj ja som mala pocit, že ide minimálne o 25-ročnú ženu...
@panelacikova To som si aj ja myslela, že sa jedná o dospelých a pod "veľmi dlho sme sa nevideli" som si predstavila tak 10 rokov. 😁
@h2 a kde ho písala...v úvode isto NIE....až potom kdesi kedysi napísala....
@deti95060810 Veď ja netvrdím, že v úvode.
@panelacikova well, idem asi preč keďže toto je toxic komunita
@panelacikova chcela som len radu takže 🙂

Hľadaj cez jeho rodičov, súrodencov, príbuzných, spolužiakov a kamarátov. Niekto už bude vedieť.