Ako nájsť niekoho, koho ste nestihli osloviť?
Ahojte,
(Skúsim šťastie) 😅
včera večer 22.08.2024 cca o 22tej som prišla na vlakovú stanicu v Košiciach a bol tam jeden normálny milý chalan vo flanelovej košeli, ktorý sa na mňa usmial a ja som jeho úsmev opätovala. Myslím, že tie sympatie boli obojstranné len ani jeden z nás sa nemal k tomu, aby toho druhého oslovil. Iba sme tam boli a hľadali sa očami...potom som už nastúpila na 10tku no a teraz ľutujem, že som sa neodvážila a nespýtala sa ho na kontakt.
Neviete o nejakej možnosti (appka či web) kde sa hľadajú ľudia, ktorí na seba náhodou narazia ale neprihovoria sa jeden druhému ? 😅
- čím je človek starší tým má menšiu šancu niekoho stretnúť a čo sa týka zoznamiek tie ma úprimne nelákajú. Mýty o tom, že človek nič robiť nemusí a jednoducho to príde alebo že muži sú tí čo oslovujú ženy, myslím že už úplne neplatia...
Ďakujem za každé užitočné komenty ;)
To je milé ❤️🥰, veľmi držím palce, možno by som skúsila tam byť zasa v tú istú hodinu,možno sa pravidelne odniekiaľ vracia, možno nie, ale skúsiť môžeš. A dať na fb tiež odporúčam
@mims_ka skús na fcb skupinu Priznania žien. Tam to má väčšiu sledovanosť asi.
@mims_ka skús skupinu Košíc nejaké forum, respektíve nie som z KE, kde chodí tá 10tka? Sú aj skupiny daných sídlisk a tam by to mohol nájsť alebo niekto kto ho pozná a vie že včera cestoval...
@anketkarka vyskúšam, vďaka 🙂
@marsmykkok skôr si myslím, že ten chalanisko čakal na prestup a pokračoval ďalej v ceste...takže kľudne nemusí byť z KE 😁
mne sa hrozne pačilo, že v anglickych novinach bola každy deň rubrika, kto kde koho videl a koho hľada, mohli by to aj tu zaviesť v Novom Čase 😀
@karolinakr to by bolo super, dosť by to nám hľadačom uľahčilo prácu :D
Prepáč ale toto sa občas stane a aby žena išla za cudzím mužom, lebo sa na ňu usmial..... Mne sa to zdá trosku zúfalé... Nechcem ta samozrejme nijak uraziť. Je to len môj osobný názor a keď sa k tomu nemal on není za čím smútiť 😉

@mims_ka Skús napísať do nejakej Košickej FB skupiny.