icon

Ako nájsť strateného priateľa v Českej republike?

16. júl 2025

Ahojte. môj veľmi blízky človek pred 10 rokmi odišiel do ČR. Chvíľu som s ním bola ešte v kontakte, ale potom sa po ňom zľahla zem. Žiaden kontakt, žiaden email, neviem sa dopátrať čo s ním je a cítiim veľmi silnú potrebu mu pomôcť, ak by to bolo v mojich možnostiach.

Mám informáciu, že na tom nie je dobre, resp. nebol dobre ... možné je všetko ... no neviem. Rodina dala od neho ruky preč a neriešia ho, nemajú s ním žiaden kontakt.

Neviete mi poradiť, ako by som mala postupovať?
Je možné, že sa stal bezdomovcom, je možné, že skončil vo väzení, je možné, že je niekde ťažko chorý.

Ak by žil v zdraví a v pohode niekde, určite by bol aktívny na sociálnych sieťach, určite by sa ozval rodine apd.

Mám jeho meno, priezvisko, mesiac a rok narodenia.
Čo by ste robili na mojom mieste?
Na FB do skupín som už písala, tam mi nevedeli pomôcť...

patka06
16. júl 2025

Ak nepomohol FB, skúsila by som cez Červený kríž

bloger
16. júl 2025

@anonym_autor Tak možno s rodinou nekomunikuje. Tak ako ani oni s ním. Nepoznáš niekoho z priateľov ktorých mal? Možno by niečo o ňom vedeli. S tými by si sa možno vedela spojiť.

autor
16. júl 2025
@bloger

@anonym_autor Tak možno s rodinou nekomunikuje. Tak ako ani oni s ním. Nepoznáš niekoho z priateľov ktorých mal? Možno by niečo o ňom vedeli. S tými by si sa možno vedela spojiť.

@bloger ak by bol v poriadku, dá mi to vedieť. Snažím sa ho nájsť už od roku 2021 a márne. Pýtala som sa každého, kto ho mohol poznať. Nikto o ňom nevie nič. Žiaľ iných jeho priateľov okrem nás ( a mojich priateľov ) nepoznám.

rozculena
16. júl 2025
@anonym_autor

@bloger ak by bol v poriadku, dá mi to vedieť. Snažím sa ho nájsť už od roku 2021 a márne. Pýtala som sa každého, kto ho mohol poznať. Nikto o ňom nevie nič. Žiaľ iných jeho priateľov okrem nás ( a mojich priateľov ) nepoznám.

@anonym_autor tak sa zmier s tým,že on nechce,aby ho niekto našiel

autor
16. júl 2025
@rozculena

@anonym_autor tak sa zmier s tým,že on nechce,aby ho niekto našiel

@rozculena nie, tam mám obavu, že už nie je medzi nami, alebo je na tom zdravotne veľmi zle. Možno je bez domova, možno vo väzení, možno niekde v liečebni. To nie je o tom, že by nechcel, aby ho niekto našiel.

bloger
16. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Myslím. že existuje ešte jedna možnosť. Súkromný detektív. Ten môže v rámci svojej činnosti požiadať o pomoc aj políciu.

autor
16. júl 2025
@bloger

@anonym_autor Myslím. že existuje ešte jedna možnosť. Súkromný detektív. Ten môže v rámci svojej činnosti požiadať o pomoc aj políciu.

@bloger, už viem, akým smerom, trosku sa to pohlo paradoxne za dve hodiny.

bloger
16. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Super tak držím palce. Nech už je kdekoľvek hlavne aby bol v poriadku.

sandra49
16. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a aký smerom si išla? To je riadne dlhá doba..

patka06
16. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Super, držím palce
Daj potom vedieť či si našla

autor
16. júl 2025
@bloger

@anonym_autor Super tak držím palce. Nech už je kdekoľvek hlavne aby bol v poriadku.

@bloger práveže nie je v poriadku.

lucik194
16. júl 2025

sukromny detektiv

januska12323
17. júl 2025

Polícia ako nezvestná osoba.

autor
17. júl 2025
@januska12323

Polícia ako nezvestná osoba.

@januska12323 toto moze dat iba rodinny prislusnik pokial viem. Alebo blizka osoba partnerka apd. Kazdopadne on bol bezdomovcom posledne roky, cize policia ho nebude hladat pod mostami urcite.