Ako naučiť ochrnutého psa spinálnu chôdzu?
Ahoj ,
chcem sa spýtať či tu ma niekto psíka ktorý je ochrnuty a naučil sa spinalnu chôdzu. Chcela by som sa iba niečo opýtať, poradiť a možno povzbudiť. Ďakujem
a čo napr. niečo takéto: https://www.google.com/search?q=invalidny+vozik...
@sulong ako ste pokrocili s reflexnou chôdzou? My sme tiež aktuálne 2 mesiace od úplnej paralyzy ale pomaly sa to zlepšuje
@magdalena321 Tak u nás bolo veľmi dôležite aby sme ho naučili stať pretože on nám padal na jednu stranu a to sme dokázali už nám postoji aj 2 minuty bez toho aby spadol a dokonca už nám urobil kroky 2-3 ale momentálne pol roka sme len doma cvičili vždy po konzultácii s fyzioterapeutom ale po roku čo sa mu to stalo vidíme pokroky kde nám neraz slza vyšla keď dál prvý krok niečo neskutočné ale Hugo je aj dosť tvrdohlavý ale nikdy sa nevzdáme a veríme že čoskoro začne chodiť ,teraz plánujeme návrat do bazéna tak veríme len v to najlepšie

@sulong my sme mali maltezaka, ktoremu praskla platnicka, ochrnul na zadne nohy, po operacii sme s nim cvicili a rozbehal to. ked chodil bolo vidno, ze ho berie trochu na jednu stranu, ze ma slabsie tie nozicky, ale ked behal nebolo vobec vidno, bol ako sarkan