Ako nebyť závislý na mobile?
Som závisla na mobile,ako to zmeniť ? Nejaký zaručený spôsob ? Prosím o pomoc
@katkaseiner skúšala som x krát a nejde. Na FB som už prestala zavislacit,poblokovala som si tam všetko ale tí napr sa to nedá a furt má to vcucne čítať nejakú tú diskusiu
Ja som nebola závislá, az kým som nemala internet na mobile. Dá sa to zrušiť.
Pani ktorá býva u nás v podnájme s 5 ročným synom, keď sa pristahovala, vravela, že jej to aj vyhovuje, že práve zrušíme internet, že ona co potrebuje, si pozrie v práci. Úprimne, v dnešnej dobe ma to milo prekvapilo, že niekomu mladému (pani nemá ani 30) nevadí domácnosť bez internetu.
@kacena4 sociálne siete nemám,mám messenger a FB,a ešte WhatsApp ale tam trávim asi len toľko času čo vybavím dačo ,aby som nemusela kredit míňať (paušál nemám,neoplatí sa to,nakoľko wifi je všade skoro) . Na FB som si zrušila sledovania,odstránila priateľov čo som len kukala ako sa majú a tak a mám to len na nejaké info ohľadom akcii v okolí (10 minút denne toto všetko,mess, WhatsApp,FB). Mám pocit že moja achilovka je toto tu, proste xy diskusii na rôzne témy, a môžem čítať a citat. A tu som kvôli baxaru,sú tu fakt skvelé veci. Ale ostatok keby sa dá zablokovat
@bolarazjedna internet na mobile nemám,iba wifi. Na internáte som tak fungovala,že som si nezaplatila, ale všetko som v škole pozerala ,stiahla a na intraku pracovala už len. Doma mám wifi,v práci wifi a to už sa ťažko ide. Doma potrebujem net kvôli práci,mám homeoffice často a tak.
Napr vonku keď som tak to vôbec neriešim mobil,lebo data si kvôli tomu nebudem zapínať, to je 1 euro denne (mám 4ku, tak by ma to vyšlo,) a ani ten ich paušál s betón nechcem,tu nemám také pokrytie.

no asi ho len polozit a nezdvihnut znova...