icon

Ako obísť vekové obmedzenia na iPhone aplikáciách?

3. jan 2025

Ahojte,

Dcéra dostala na Vianoce telefón (iPhone). Zalozila som jej gmail, Apple ID, proste aby vedela mat všetky veci na svoje meno/ucet nastavené, nakolko keď využíva moj telefón, tak mi potom vyskakuju návrhy a hlavne YouTube podľa podľa toho čo ona počúva/pozerá 🙏😅
Problém je, že ma 10r a proste jej na jej vlastnom telefóne neviem stiahnuť YouTube (iba YouTube kids 🙄), a ani WhatsApp -ten potrebuje aby sme boli v spojení, nech mi vie potvrdit, že je doma/na krúžku atd (teraz mi volava z hodiniek, ale telefón by bol praktickejší). Pise to vekové obmedzenie, YouTube od 12+ a WA od 17+
Viete mi s tým poradiť? Či jediný spôsob je založiť nový gmail a nastaviť naschval zly rok narodenia? 🤯 Alebo viem v už existujúcom gmaili zmeniť vek?

Myslela som, že mi len príde (ako rodičovi) žiadosť o nainštalovanie appky, ktorú potvrdim a pôjde to. Ale absolútne jej nejde ani požiadať, kvôli tomu vekovemu obmedzeniu.

Vopred ďakujem za rady.

olimuc
3. jan 2025

Zavri jej Apple ID a prihlas sa nachvilu s tvojim Apple ID a stiahni ake App chces. Odhlas sa a znovu prihlas dcerine Apple ID … ja vsetky telefony l’EB klonujem a nikde nie je zadany ani realny rok narodenia ani nic … jedine co sa mi stalo, ze po 15 rokoch Apple vyhodnotil moje 1 ID z 2005 ako nebezpecne a zablokoval ho nadobro … Teraz to uz nehrozi aj ked nie su udaje pravdive

autor
4. jan 2025

@olimuc toto je super rada, moc ďakujem, skúsim to tak! 🙏💕