Ako obísť vekové obmedzenia na iPhone aplikáciách?
Ahojte,
Dcéra dostala na Vianoce telefón (iPhone). Zalozila som jej gmail, Apple ID, proste aby vedela mat všetky veci na svoje meno/ucet nastavené, nakolko keď využíva moj telefón, tak mi potom vyskakuju návrhy a hlavne YouTube podľa podľa toho čo ona počúva/pozerá 🙏😅
Problém je, že ma 10r a proste jej na jej vlastnom telefóne neviem stiahnuť YouTube (iba YouTube kids 🙄), a ani WhatsApp -ten potrebuje aby sme boli v spojení, nech mi vie potvrdit, že je doma/na krúžku atd (teraz mi volava z hodiniek, ale telefón by bol praktickejší). Pise to vekové obmedzenie, YouTube od 12+ a WA od 17+
Viete mi s tým poradiť? Či jediný spôsob je založiť nový gmail a nastaviť naschval zly rok narodenia? 🤯 Alebo viem v už existujúcom gmaili zmeniť vek?
Myslela som, že mi len príde (ako rodičovi) žiadosť o nainštalovanie appky, ktorú potvrdim a pôjde to. Ale absolútne jej nejde ani požiadať, kvôli tomu vekovemu obmedzeniu.
Vopred ďakujem za rady.
@olimuc toto je super rada, moc ďakujem, skúsim to tak! 🙏💕

Zavri jej Apple ID a prihlas sa nachvilu s tvojim Apple ID a stiahni ake App chces. Odhlas sa a znovu prihlas dcerine Apple ID … ja vsetky telefony l’EB klonujem a nikde nie je zadany ani realny rok narodenia ani nic … jedine co sa mi stalo, ze po 15 rokoch Apple vyhodnotil moje 1 ID z 2005 ako nebezpecne a zablokoval ho nadobro … Teraz to uz nehrozi aj ked nie su udaje pravdive