icon

Ako očistiť darčeky od negatívnej energie?

11. jan 2025

Mám darčeky od môjho už ex, s ktorým sme sa rozišli vo veľmi zlom. On ma neustále prenasleduje a mám pocit že mi tie dary od neho priťahujú zlo do života. Nechcem ich však povyhadzovat, sú pekné a mám ich veľa. Ako ich "očistiť" kto tomu veríte? Možno len pre lepší pocit :D

freepalestine
11. jan 2025

Za mna dve hluposti - jedna, ze darceky maju daku negativnu energiu; druha, nechavat si darceky od ex, s kt. si sa “rozisla vo velmi zlom”. Daruj/predaj/vyhod..
zakazdym ked tie veci vidis alebo pouzivas na neho podvedome pomyslis, a to ti isto neprospieva.

btus
11. jan 2025

neverím, že vec môže mať zlú energiu. Ale ak je to tak, tak to máš len v podvedomí. Nastav si, že majú dobrú energiu a prinášajú Ti šťastie. Ak si veriaca, skús ich pokropiť svätenou vodou, prípadne nejaké rituálne sviečky okolo aby z nich vyhnal dym zlo. Ak ej to veľmi zlé - vyhoď, predaj - ziskaš peniažky a kúp si niečo iné. Neviem, ja na takéto veci neverím.

marca12
11. jan 2025

Vsetko by som vyhodila. Nie je to pokrytecke? Jeho neznasas,ale krasne od neho si nechas? A ked ti prinasaju tolko zla ani by mi nebolo luto tych darov

ivka225
11. jan 2025

Daj ich na 666 sekúnd do mikrovlnky.

milanemila
11. jan 2025

@ivka225 😂

freepalestine
11. jan 2025

@ivka225 😂

katica06
11. jan 2025

@ivka225 čo keď tým darčekom boli šperky, spotrebiče alebo nebodaj mačka?

prasiatko30
11. jan 2025

Tak zober vsetky dary od ex a bud mu ich vráť - ak su to drahe dary, alebo vyhoď. Naco mas doma veci, ktore ti, podla teba, prinášajú nešťastie

vanilkovazmrzka
11. jan 2025

😂

clementisa
1. feb 2025

Tiež som dostala darček od dvoch kolegín a doslova znich vyžarovala zlá energia už len pri pohľade na tie veci neviem prečo som to tak cítila zbavila som sa tých darčekov a mám pokoj boli to také jednoduché darčeky šálka z venovaním a deka asi tie dary neboli darované od srdca beriem to tak áno myslím si že niektoré darčeky pôsobia na nás pozitívne a niektoré nie záleží od koho sú