Ako očistiť dušu od zlej energie?
Dobry deň zháňam človeka čo sa venuje energiami
Od zlých duchov
Očistiť dušu potrebujem
Kúp si zväzok bielej šalvie
@1321987 svätá spoveď a následne účasť na sv. omši a ísť na sväté prijímanie.
@1321987 čítať Bibliu a zriecť sa zlých duchov.
Duša je od Boha a je čistá. Bez zlej energie. Vlastnú, vnútornú osobnosť si musí každý človek sám zveľaďovať tým, že si bude v sebe pestovať iba čisté myšlienky a lásku, a bude konať čisté skutky. Znie to nadnesene, neuskutočnitelne, ale tu platí, že treba začať od seba, t.j. zvnútra a život sa zlepší. A keby to prijali všetci ľudia, tak žijeme krásny život bez vojen a biedy.
Duša je od Boha a je čistá. Bez zlej energie. Vlastnú, vnútornú osobnosť si musí každý človek sám zveľaďovať tým, že si bude v sebe pestovať iba čisté myšlienky a lásku, a bude konať čisté skutky. Znie to nadnesene, neuskutočnitelne, ale tu platí, že treba začať od seba, t.j. zvnútra a život sa zlepší. A keby to prijali všetci ľudia, tak žijeme krásny život bez vojen a biedy.
@roja01 No asi sa nezhodneme. Ja som kresťan. Ty new age, ale Kristus je jediný spasiteľ.
@roja01 No asi sa nezhodneme. Ja som kresťan. Ty new age, ale Kristus je jediný spasiteľ.
@michaelka_ ja ani poriadne neviem čo je to new age. Počula som, no nečítala som podrobnejšie.
Nehľadiac na vyznanie, len sa tak zamyslieť nad významom napísaného, nebolo by to krásne, keby si každý urobil poriadok v sebe (lasku, čisté myšlienky a skutky)?
A ja si myslim, že to chcel aj Ježiš.

Liecby.sk