Ako očistiť USB port mobilu od vlhkosti?
Dnes som si dala nabíjať mobil do zástrčky. Nevyskočilo mi nič, po asi hodine pozriem a mobil sa nenabíja-nebola na obrazovke žiadna hláška. Skúšala som ho pripojiť k PC na nabitie (že je asi vadná nabíjačka) a vyskočilo mi že okamžite odpojte nabíjačku, vlhkosť alebo cudzorodý materiál v usb porte. Dala som ho teda k radiátoru a zapla radiátor a počkám pár hodín či sa to vysuší. Ale ak nie v čom môže byť chyba? Nie som si vedomá že mi bol vo vode ani že by bol v nejakom veľmi špinavom prostredí. Samozrejme nejaká špinka sa mohla dostať nedopatrením alebo používam ho aj von ak sú prehánky a pár kvapiek na neho spadne, ale nič také čo by som čakala že spôsobí toto. Ako to vyčistiť-čím? Prípadne ak dám do opravy ako to riešia a koľko stojí oprava? Mobil je v záruke, nemôže byť iná chyba? Neviem ako mám teraz postupovať ak to nevyriešim a nepôjde nabiť či cez záruku či oprava mobilov. Mal niekto podobnú hlášku na mobile a ako to vyriešil? Je to Samsung A55 5G.
@marsmykkok
Prefukni, pripadne suchou vatovou tyčinkou vycisti....na radiátor by som ho nedávala
Ja to mávam pravidelne
@gejb dala som ho K radiátoru, nie na radiátor, nech teda tá vlhkosť sa odstráni ak tam je náhodou
@marsmykkok
Prefukni, pripadne suchou vatovou tyčinkou vycisti....na radiátor by som ho nedávala
Ja to mávam pravidelne
@gejb a máš tiež samsung?
Preboha.🤦🏻♀️Daj ho dole z radiátora,lebo vyhoris.
Chod kúpiť stlačený vzduch v spreji a poriadne port vystriekaj
Preboha.🤦🏻♀️Daj ho dole z radiátora,lebo vyhoris.
Chod kúpiť stlačený vzduch v spreji a poriadne port vystriekaj
@doriiis nie je na radiátore, len na poličke pri radiátore (býva tam bežne) , skúšam vysušiť. Ten sprej pôjdem pozrieť, kde to napríklad predávajú?
Sa mi to uz 100x Stalo ,nechaj tel vyschnut a hotovo
To zmizne, mne to ukazuje celkom často.
Hlavne keď držím mobil odspodu kde sa dáva nabíjačka.
😄😄😄 aká náhoda . Ja som o tomto nedávno videl video. Je to bežná chýba Samsungov . Odporúčam pozrieť video aby si pochopila https://youtube.com/shorts/UzbbEbgfiEQ?si=JYh6z...
😄😄😄 aká náhoda . Ja som o tomto nedávno videl video. Je to bežná chýba Samsungov . Odporúčam pozrieť video aby si pochopila https://youtube.com/shorts/UzbbEbgfiEQ?si=JYh6z...
@jogy1984 pozriem dakujem. Mala som predtým 3,5 roka Samsung A52s a neurobil to ani raz a aj dávnejšie som mala nejaké Samsungy a toto sa mi stalo prvýkrát.
@marsmykkok aj mne to ukazuje, posledný mesiac kedy tedy, keď si chcem normálne nabiť...niekedy sa dalo nabiť, niekedy nie...ale oveľa oveľa pomenej...musela som si kúpiť takú tú dostičku na nabíjanie...a žiadne vysušenie nepomohlo...na yt sú aj videá k tomu, u mňa nič nepomohlo
@marsmykkok aj mne to ukazuje, posledný mesiac kedy tedy, keď si chcem normálne nabiť...niekedy sa dalo nabiť, niekedy nie...ale oveľa oveľa pomenej...musela som si kúpiť takú tú dostičku na nabíjanie...a žiadne vysušenie nepomohlo...na yt sú aj videá k tomu, u mňa nič nepomohlo
@fion22 možno aj tým že dosť prší a je vysoká vlhkosť aj von aj dnu kedže sa nekúri už a teda ak napríklad si von a padne naň pár kvapiek asi to nechce vyschnúť. A hlavne asi prehnaná ochrana Samsungu a prílišná citlivosť senzoru a osobne mi takéto upozornenia prídu zbytočné lebo NIKDY mi žiaden mobil neskratoval pri nabíjaní. Zase len funkcia čo ľudom komplikuje život. Podobne za mňa ako napríklad senzory tlaku v pneumatikách, keby máš defekt cítiš to a nepotrebuješ kontrolku, akurát to ľudí straší pri zmenách teplôt kedy sa prirodzene trocha zmení hustota pneumatiky že im vyskočí kontrolka a boja sa či nemajú defekt.
@jogy1984 presne tento pan ma napadol, tiez som to video videla 🤪
Takže som reštartovala mobil a dala na nabíjačku a zrazu žiadna hláška a nabíja sa. Proste Samsung urobil senzor čo asi blbne a je citlivý aj ked nemá byť prečo.
Takže som reštartovala mobil a dala na nabíjačku a zrazu žiadna hláška a nabíja sa. Proste Samsung urobil senzor čo asi blbne a je citlivý aj ked nemá byť prečo.
@marsmykkok asi tak . A ak príde situácia že to bude robiť permanentne tak jedine servis
@gejb dala som ho K radiátoru, nie na radiátor, nech teda tá vlhkosť sa odstráni ak tam je náhodou
@marsmykkok mala som a54 a robil mi to iste. Po čase to prešlo samé, jednoducho vyschol. Kľudne to môže byt z toho že ho používaš vo vlhku ( mne to robilo práve vlhko alebo keď rosilo vonku)
didid8d8e

@marsmykkok
Ja to mávam pravidelne