Ako odfarbiť vlasy na blond?
ahojte zienky,mam kamosku a ta si uz nevie dat rady so svojimi vlasmi. mala cokoladovu farbu na hlavu a stahovala to melirom stiahla to na uplne rysave a viac to.nejde. aku farbu si ma na to dat aby mala taku peknu blond?ano vlasy mala znicene uz aj predtym,takze jej to bolo jedno,ze si ich znici este viac. pytam sa ja preto levo to chcem.absolvovat ja po porode. tak nech viem.kolko ni to bude dokopy trvat 😀 tak bola by som rada,aby mi napisali baby co uz.maju.nejake skusenosti,alebo najlepsie kadernicka. kamoska na nu bohuzial peniaze nema. hovoria jej vrazedne sumy za to.
Ahoj, nemôžem Ti radiť z vlastnej skúsenosti, lebo blondínka nie som, nebola som a nikdy nebudem. Pretože moje vlasy sú veľmi tmavo hnedé a viem, že dostať z takýchto vlasov peknú a prirodzene pôsobiacu blond farbu je veľmi ťažké, ak nie nemožné. Ak na tom Ty a kamoška naozaj trváte, tak určite jedine u kaderníčky, domáce pokusy môžu dopadnúť veľmi zle. Ale napríklad Tvoju fotku som si zväčšila, máš tmavohnedé oči a tmavé obočie, na Tvojom mieste by som to s blond farbou neskúšala, už tá svetlá, čo si mala na svadbe Ti, podľa môjho názoru, príliš nesedí. Nehnevaj sa, nemyslím to zle. Len si myslím, že z tmavej tmavovlásky prirodzene vyzerajúca blondína nikdy nebude, máme na to x príkladov zo šoubiznisu, vrcholom všetkého sú odfarbené černošky, hrôza!!! 😝
domace farbenie sa ti nemusi vyplatit,doma si to pokasles,za to vyhodis peniaze a potom na opravu uz k skusenej kadernicke.takze peniazky neusetris.Niekedy ani kadernicka nemusi trafit tu spravnu blond,podla toho aka.Najskor odfarbyt potom ,ked to bude stale do cervena tak znovu odfarbit ale najlepsie az po 2 tyzdnoch a hned po tom zafarbyt.A kvalita vlasov sa zmeni samozrejme k horsiemu,a ked uz ich ma znicene tak dlho nepotrva a pojde sa dat ostrihat pretoze sa neucesie 😀

jednoznacne kadernicka