icon

Ako odoslať zásielku cez Z-Box v nedeľu?

25. máj 2025

Prosím poraďte ako mám odoslať zásielku cez Z-Box, respektíve ako otvoriť schránku.
Viem, že sa to otvára cez aplikáciu(robila som to už xkrát), ale ja myslím ten prípad keď ide o vygenerovaný štítok keď vraciam tovar.

Vždy som to v takomto prípade podávala cez podacie miesto ale už žiaľ nemám čas lebo do pondelka to musí odísť a v nedeľu žiadne z podacich miest nie je otvorené. Ako hovorím, balík má štítok ale neviem ako otvoriť samotný box.
Ďakujem

nelca0510
25. máj 2025

Nijako. Z-box nie je podacie miesto.

janai1
25. máj 2025

nijako, vytvorené štítky nepodáš cez box

slavkadi
25. máj 2025

Nemáte v okolí aj iné boxy? GLS, Alza.... Pozri si v podmienkach toho obchodu kam vracias balík, cez aké prepravné spoločnosti je možné vrátiť balík, mali by mať postup na vrátenie. Ja som tak vracala zásielku cez GLS box. Na štítku máš čiarový kód, ten pri boxe oskenujes a otvorí ti schránku, kde to vložis.

13uzivatelka11
25. máj 2025

Nemám ale skúsenosť, zbehni do z-boxu a možno tam budeš mať niekde kód na vrátenie zásielky a otvoria sa ti prázdne dvere.

vanilkovazmrzka
25. máj 2025

Z box je aj podacie miesto, akurat ze donedavna neslo podat zasielku, ktoru si vracala /kod bol vygenerovany predajcom/ alebo ked si posielala napr tovar predany cez zelenu appku kde tiez kod vygenerovala tretia strana. Po novom sa uz aj v!ntid da podat cez box takze predpokladam ze aj tvoja vracana zasielka by mohla ist cez box, tak proste zadaj kod na otvorenie boxu. Ked to pojde tak to pojde, ked ne musis najst otvorenu pobocku