Ako odstrániť škrabance z dioptrických okuliarov?
Ahojte dcerka ma skrabanček na sklíčku je možné to vyčistiť alebo mi to môžu vyčistiť v predajni okularov skúšala som rady čo boli na internere zatial bez výsledkov ďakujem
@viestta ďakujekm a neviete koľko dní trvá výmena
@dada0902 zvisi od optiky, musia objednat skla a potom zabrusit. Niekde sa da dohodnut, ze na zabrus sosoviek sa donesu okuliare az ked dojdu skla, to potom trva par hodin. Preto treba mat doma nahradne okuliare. Alebo dajte spravit nove a tieto date opravit, ked budete mat nove aby neostalo bez okuliarov.
Inak,majitelka nam povedala,ze su to schopni urobit za polhodinu,len mali este ine zakazky...a pozeram,ze si z Dubnice...ja z PB...ak chces,skus si zavolat optiku Rovega a informovat sa...
Inak,majitelka nam povedala,ze su to schopni urobit za polhodinu,len mali este ine zakazky...a pozeram,ze si z Dubnice...ja z PB...ak chces,skus si zavolat optiku Rovega a informovat sa...
@jarmila2010 dakujem tak zajtra skusim nasu a potom by som zavolala do puchova ak by to bola dlhsia doba
Skúste ultrazvukové čistenie okuliarov napríklad v Eiffel optic, ak máte ich zákaznícku kartu, tak je to zadarmo. Neviem aký je to škrabanec, ak v sklíčku, tak vymeniť, ale ja som napríklad raz myslela, že mám škrabanec a ponúkli mi čistenie keď som u nich bola a bola som prekvapená aké čisté sklá ostali a zmizlo aj to, čo sim myslela, že bol jemný škrabanec (lebo nešlo to dole handričkou)
Skúste ultrazvukové čistenie okuliarov napríklad v Eiffel optic, ak máte ich zákaznícku kartu, tak je to zadarmo. Neviem aký je to škrabanec, ak v sklíčku, tak vymeniť, ale ja som napríklad raz myslela, že mám škrabanec a ponúkli mi čistenie keď som u nich bola a bola som prekvapená aké čisté sklá ostali a zmizlo aj to, čo sim myslela, že bol jemný škrabanec (lebo nešlo to dole handričkou)
@anonym_cd8e13 dakujem pekne no uz sme objednali sklicko nove

@dada0902 vymenit skla