Ako odstrániť škvrny z detskej ružovej teplákovej súpravy?
Ahojte moja mala ma novu teplakovku a je mi to skoda vyhodit. Ked som to davala do pracky bol jeden flak na kolene od blata. Ked som to vsak vytiahla z pracky bola som zhrozena. Na oboch kolenach, na predu mikyny aj na rukavoch su sede skvrny a neviem z coho a nejdu dole. Skusala som na to jar aj vanish oxi action cez noc som to vymocila a nic nepomaha. Vobec neviem od coho to je vcera trochu snezilo aj kocik ostal flakaty ale to je iny material. Vie mi niekto pomoct prosim?
@eeffka A co si s tym potom spravila? Nasa je len cisto ruzova z primarku.
@lexilaracroft nic...skusala som cistice od vymyslu sveta a flaky su tam, tak sa tvarim ze ich akoze nevidno... ale nasr som bola kvalitne ...tiez len zlak od travy na kolene a vytiahnem teplaky akoby oliate na nohe
Nefukala v nej mala bublifuk?lebo nam sa presne toto stalo, ked sa mala poliala bublifukom, vysusilo sa to, nic nebolo vidiet a po oprati boli nasledne hnusne flaky po tom bublifuku-tie uz sme ale zial nevyprali :(
@lexilaracroft skús kúpiť žlčové mydlo v Dm-ke ho mávajú,už som s ním vyčistila rozne škvrny.
Dievcata to nemyslite vazne, ze od bublifuku. :'( Ja mam novu bundu od bublifuku a muz tiez. Ked ich operiem, dufam ze ma neporazi.
@maris5 az ti to pojde vyprat daj vedet ja si myslim ze to je z toho snehu. Ci to iba u nas snezilo?
Nebudete verit ale savo pomohlo.

@lexilaracroft nie je to nahodou teplakova suprava Frozen z Tesca? lebo presne to iste sa mi stalo a nejde to nicim dole