icon

Ako odstrániť viditeľné škrabance na aute?

panineznama16
8. mar 2025

Ahojte mám na vás otázku vedeli by ste mi poradiť ako by som sa mohla zbaviť škrabancov na aute niesu až tak hlboké ale je ich dosť vidno

Ako odstrániť viditeľné škrabance na aute?Ako odstrániť viditeľné škrabance na aute?Ako odstrániť viditeľné škrabance na aute?
guiseppinka
8. mar 2025

Na benzinke pytaj pastu

panineznama16
autor
8. mar 2025

@guiseppinka ďakujem 🙂

danielahamar
8. mar 2025

Neviem či to doma dáš, ale profi leštenie to zakryje určite

lija22
8. mar 2025

@panineznama16 prosim ta mozes napisat, ak dakedy skusis tu pastu. Nemam s tym skusenost ale tiez mam skrabancov zopar. Aj dcera si skusala pismena nuz 🙂

guiseppinka
8. mar 2025

@lija22 skoda, uz nemam fotku, ale chytila som jeden blatnik (?) nad kolesom a bol cely poskrabany. Mi to vtedy kolega vypuliroval a nevidno nic. Ak to nie je hlboke, tak sa to krasne strati...

panineznama16
autor
8. mar 2025

@lija22 jasné dám vedieť

panineznama16
autor
8. mar 2025

@danielahamar ja sa do takých veci nevyznám vodičák nemám to kvôli manželovi sa pýtam

lija22
9. mar 2025

@guiseppinka potrebujem takeho kolegu 🙂 ja som chytila volaky kamenny kvetinac. Je to asi hlboke, ale tak beriem to, ze auto uz ma svoju minulost 🙂

@panineznama16 Dakujem, ked aj za pol roka napises budem rada 🙂

guiseppinka
9. mar 2025

@lija22 hlboke skrabance nezakryje. Mne treba zase prepolirovat bok, lebo minule sme sa na uzkej ceste minali 2 auta a bolo vela krikov😅

panineznama16
autor
14. mar 2025

@lija22 jasné ešte sme neskúšali potom dám vedieť nezabudnem či odstránilo alebo tam ostalo

panineznama16
autor
6. apr 2025

@lija22 tak že pastu netreba kupovať lebo to nepomôže že nám to jeden známý vyleští a nebude to vidno tak vyskúšaj to leštenie a uvidíš 🙂

lija22
7. apr 2025

@panineznama16 jej si na mba nezabudla. Dakujem za info, nekupim zbytocne.

panineznama16
autor
23. apr 2025
@lija22

@panineznama16 jej si na mba nezabudla. Dakujem za info, nekupim zbytocne.

@lija22 za máličko netreba kupovať je to škoda peňazí nefunguje to