icon

Ako opraviť elektronický podaj zásielky na pošte?

8. jan 2025

Dobrý deň, zajtra idem na poštu 1x poslať balík cez e-poštu. Balik som zabalila, nalepila som adresy a eph. V aplikácii som uviedla že chcem poslať ako balík, to prosím znamená ze je to balík na adresu, chcela som poslať ako balík na poštu ale nevšimla som si to. Pripadne vedia mi to na poste opraviť? Ďakujem

janai1
8. jan 2025

veď si urob nový štítok, prelep a keď ten prvý nepodáš tak ti vrátia peniaze ak si ho zaplatila teda vopred.

lilianka28
8. jan 2025

Nie, na pošte to neopravia, nakoľko tam snímajú čiarový kód.
Ešte raz si vygeneruj správne štítky a prelep. Keď ti ten pôvodný štítok ostane “visieť” ako neodoslany, nevadí.

patka06
8. jan 2025

Presne ako radia vyššie urob to znova a správne
Nepodaný EPH sa po 7 dňoch automaticky vymaže zo systému

autor
8. jan 2025

@lilianka28 nemám tlačiareň, nalepila som len ručne napísané eph, musí tam byť aj kód?

patka06
8. jan 2025

Tak si znova urob EPH a nadiktuješ jeho číslo na pošte, adresný štítok vytlačia tam - teda ak po Novom roku nie je aj v tomto zmena
EPH = elektronický podací lístok, ten nemôže by ť ručne napísaný

kaya111
8. jan 2025

Na pošte uplne staci, keď nadiktujes EPH. A vedia ti aj zmeniť na balík na poštu a vytlačia ti stitok 😉

maranco
8. jan 2025

Ja keď som sa pomýlil, tak som urobil nový EPH a pošte nadiktuješ už to nové číslo hárka

aj sa mi stalo že som mal štítok vytlačený/nalepený a na pošte som sa rozhodol niečo zmeniť tak to upravila v PC a vytlačila novú samolepku, nemusela nahadzovať nanovo