icon

Ako overiť auto pred kúpou?

19. apr 2025

Ahojte cez čo si môžem overiť auto pred kúpou? Niečí spoľahlivé.. je aj niečo kde nieje poplatok, ten je asi všade však?
Ďakujem

maddie1711
19. apr 2025

Carvertical. Samozrejme je to platené. Overenie km zadarmo (nie počtu, len grafu) sa dá cez seka.sk

selena_luna
19. apr 2025

Daj si do googlu overenie vozidla a vyhodi ti to niekolko stranok. Ano su to platene sluzby, nic horibilne - na druhej strane, ak kupis burany srot tak na nom stratit ooovela ooovela viac ako na jednom overeni.

nila0622
20. apr 2025

Carvertical

mirola
20. apr 2025

uprimmne asi sa to 100% neda, ja som raz kupovala jeden mercedes a na vsetkych strankach preslo to auto, bolo z nemecka, bola len nahoda, ze moj ujo, ktory robi v MB auditora zistil, ze auto bolo burane, totalka. A nasledne opravene. nemat ho tam neviem to

jarkap1
20. apr 2025

Pzerala som pre zaujimavost Carvertical, keby to nestoji az 24 eur, tak si to zaplatim zo srandy na svoje auto, kde viem uplne vsetko, kedze bolo kupovane nove.
Napr. ked ho opravuje mechanik mimo oficialny servis, pochybujem ze to je zistitelne. Akurat tak zaznamy z STK a skodovych udalosti riesenych cez poistovnu.
Radsej si zavolaj dobreho mechanika na obhliadku a popytaj sa ho, ci nema znameho v predajmi danej znacky. Tiez sa vedia pozriet.

maddie1711
20. apr 2025

@jarkap1 v takom prípade je to zistiteľné len keď sa na to pozrie niekto čo tomu rozumie. Ideálna kombinácia je dať si auto preveriť + ísť s niekým kto sa tomu rozumie a vie na čo sa ma pri kúpe zamerať a premeria hrúbku laku. S mužom sme mali cez 50 aút, lacné ,,bučory” sme nepreverovali, no už keď ideš do niekoľko tisícového autá tak chceš minimalizovať možné problémy. Čiže on si pozeral auto fyzicky+si premeral lak a ja som ho preverovala cez carvertical, je pravda že veľa krát sa mi stalo že som si ešte musela extra dokúpiť za cca 10€ odopas aby mi ukázalo kilometre

katarinapavuckova
29. máj 2025

Služba kompletné preverenie vozidla www.vyberaneauta.sk

katarinapavuckova
Autor odpoveď zmazal