Ako oživiť vzťah s ex??
Ahojte,chcem sa opýtať tých žien,ktoré sa vrátili k bývalému,ako sa vám podarilo opätovne nájsť k sebe cestu a za aký čas? Prosím, komentáre iba k téme, ak sa vas to netýka,nevšímajte si tému.dakujem.
Záleží od dôvodu rozchodu, či je vo vzťahu dieťa. Aj keď ja by som sa nevrátila. Nový vzťah, nový partner, dala by som si radšej šancu s niekým iným. V okolí poznám 2 pary, ktorý sa k sebe vrátili po nevere, 2-3 roky to ,,fungovalo,, a aj tak sa rozišli.
V podstate ide o to,že sa stretávame trávime spolu dosť veľa času ale cítiť medzi nami také odcudzenie
mám s tým zlé skúsenosti. Po veľmi krátkom čase som prišla nato že aj tak je všetko po starom a nemá zmysel ďálej zostávať.
Ja poznám dva páry ktoré sa po rozvode opäť zosobášili, a po istom čase zas rozviedli...
Myslím že to vyjde málokedy...
Ja som sa s bývalým dala dokopy fuha veľmi veľa krát. Ale bol super sex top fakt takže toto asi bol najhlavnejši dôvod. A kým sme sa stretávali len tak. Akonáhle prišlo niečo čo sme mali spolu riešiť tak koniec. Proste to bolo stále to isté dookola. Nezmenil by sa nikdy a ja tiež nir takže to nemalo zmysel. Ty musíš vedieť prečo ste sa rozišli.
@sekerka18 a ako ste trávili čas? Alebo ste sa stretávali len za účelom sexu? A kedy prišiel moment že si už nemala chuť ani na ten sex?
Ja som mala dvoch ex, ktorí mali záujem dať to po rozchode opäť dokopy. Ale v oboch prípadoch som do toho išla hlavou, t.j. dva krát do tej istej rieky nevstúpiš. Ak bol problém raz, bude aj druhý krát. Ak raz bol dôvod na rozchod, tak skôr či neskôr príde znova. Česť výnimkám. Nepiplem sa v minulosti, idem do predu, žijeme dosť krátko na to, aby som čas venovala niekomu, s kým viem, že to na 100% skôr či neskôr znova skončí.
@ivkazba a ako sa chceli dať dokopy? Povedali ti to rovno alebo sa to tak nejako udialo?
po čase to bude také isté doslova, dostaneš sa do bodu kde si bola predtym pokial on nebude tiež pracovat na vztahu a nepouči sa prečo sa rozišli
Nám s bývalým skončil vzťah z veľkej časti kvôli mne, teda jasné, že vždy je to o oboch, ale uvedomujem si, že tu som to zlou komunikáciou a nevyspelosťou pokazila najmä ja, to bolo v júni.. Medzi tým sme však boli stále v kontakte, keďže spolu študujeme a pracujeme aj na nejakých mimoškolských aktivitách na univerzite, ale ako hovoríš bolo tam cítiť nejaké odcudzenie.. Ja som si medzi tým veľa vecí uvedomila, rozprávali sme sa aj o nás a viem, že mu to čo bolo medzi nami chýba a tak sa teraz snažím ukázať mu, že som si tie veci naozaj uvedomila, snažím sa naprávať tie chyby, ktoré som robila a byť tu pre neho aspoň ako najlepšia kamarátka.. Jasné, že by som chcela viac, ale nechcem mať veľké, nereálne očakávania.. No postupne to odcudzenie opadáva, už sú tam aj nejaké flirtíky zase a chystám sa s ním o tom otvorene porozprávať 😊
my sme sa dali dokopy po troch mesiacoch od rozchodu, a už sme viac ako päť rokov v spoločnom príjemnom zväzku. Takže nie je len jedna cesta.
@mondolina a môžeš napísať ako ste si našli k sebe cestu alebo kto to inicioval?
on sa so mnou rozišiel, a on inicioval aj návrat. začal mi písať a po pár týždňoch sme sa stretli a od vtedy to klape.rozchod bol kvôli tomu, že mal strach z toho, že mám syna a nevedel si predstaviť žiť v spoločnej domácnosti, nakoniec zistil, že strach bol irelevantný.
@mondolina a ty si a ním chcela žiť? Veď vzťah ste mohli mať aj bez spolužitia a ani rozchod by nebol.
spolužitie je predsa prirodzený vývin vzťahu, aspoň pre mňa
Nieee my sme chodili von aj na večeru, aj do kina aj knemu domov. Normálne vzťah. Ale potom začal žiarliť, začali hádky. A vedela som, že to bude stále to isté. A to neboli normálne hádky. Ale už horšie. Len ja som bola zaslepena. Nooo a až keď ma začal prenasledovať pomaly a dobiedzat som zmenila názor.
No, raz som to spravila, po roku sme sa k sebe vratili s byvalym, s ktorym som bola 5 rokov. A po 2 mesiacoch sme sa rozisli uz definitivne. Taka je moja skusenost.
@medeaa a kto mal záujem vrátiť sa viac? Ty alebo on a na čom to zlyhalo?

Zalezi od dovodu rozchodu. Skus viac napisat preco ste sa rozisli