Ako podľa vás vyzerá zanedbaná žena?
Ahojte, aka je podľa vás zanedbaná žena? čo si pod tým predstavíte?
výzor
Fúzy
taká čo vyzerá staršie než skutočne je, lebo kaderník je zbytočnosť, nivea stačí a šport nie je nič pre ňu 😏
Fúzy
@anonym_10473d To už je asi extrém 😅
U mňa je to asi keď na prvý pohľad vidím že niečo nie je v poriadku... Neupravená primerane - strapatá suché/mastné/šupinaté vlasy, nenalíčená, v ošarpaných handrách, smrdí, obézna a nemusí to byť práve všetko naraz.
@anonym_10473d To už je asi extrém 😅
U mňa je to asi keď na prvý pohľad vidím že niečo nie je v poriadku... Neupravená primerane - strapatá suché/mastné/šupinaté vlasy, nenalíčená, v ošarpaných handrách, smrdí, obézna a nemusí to byť práve všetko naraz.
Aj žena čo je nenalíčená a ma na sebe opotrebované handry nemusí vyzerať ako zanedbaná žena. Podľa mna to je vidiet na žene. Základ su vlasy, zuby, čisté nechty a stav topánok.
@jblheart nie, nieje ide zo salónu mihalnice, obočie,pery a maju fuzy, aj na fotkách zo salónu každá druhá jak 15 ročný Ferko od susedov
Aj žena čo je nenalíčená a ma na sebe opotrebované handry nemusí vyzerať ako zanedbaná žena. Podľa mna to je vidiet na žene. Základ su vlasy, zuby, čisté nechty a stav topánok.
@jblheart nie, nieje ide zo salónu mihalnice, obočie,pery a maju fuzy, aj na fotkách zo salónu každá druhá jak 15 ročný Ferko od susedov
@anonym_10473d súhlasím s tebou a pýtam sa preto, lebo som sme sa o tom dnes rozprávali s partiou a každý chápe zanedbanú ženu inak.. Niekto to chápe ako ženu, ktorá nenosí mihalnice, umelé nechty a nie je napichaná a vybotoxovaná a ostala som zarazená.
@anonym_autor pre mňa je zanedbanie vyslovene viditeľná špina (napr ruky, oblečenie) a zápach, či už oblečenie, alebo nedostatok hygieny. Ďalej si všímam zuby.
Obézna žena vie byt krásne upravená, obezita nemusí znamenať zanedbanie.
Smrdi aj keby nemusela
@anonym_10473d súhlasím s tebou a pýtam sa preto, lebo som sme sa o tom dnes rozprávali s partiou a každý chápe zanedbanú ženu inak.. Niekto to chápe ako ženu, ktorá nenosí mihalnice, umelé nechty a nie je napichaná a vybotoxovaná a ostala som zarazená.
@anonym_autor evidentne divný sociálny kruh. V mojom (=zamestatni, VŠ, 40+, priemerne prijem) nikto takto neuvazuje. Umele nechty už snad skoncia, mihalnice tiez.
Pre mňa je zanedbanost vyslovene špinavé ošúchané oblečenie,neumyte mastné vlasy, pokazené či chýbajúce zuby,vyčaptane topánky, zápach a podobne.
Aj človek, aký nosí jednoduché oblečenie,môže byť čistý a umyty,ani obezita s tým nemusí nič mať. Poznám jednu mamičku x okolia,denne ju vidím vodiť tri deti do školy a škôlky,je skutočne oblečená jednoducho, a je silnejšia,ale je vždy čistá,odev nie je roztrhaný,vlasy má umyté a ná tvári vždy milý úsmev. Je sympaticka a určite nie "zanedbaná"
@anonym_autor pre mňa je zanedbanie vyslovene viditeľná špina (napr ruky, oblečenie) a zápach, či už oblečenie, alebo nedostatok hygieny. Ďalej si všímam zuby.
Obézna žena vie byt krásne upravená, obezita nemusí znamenať zanedbanie.
@anonym_aeefd9 Čo ja viem. Obezita je esteticky asi teda chápaná inak od človeka k človeku. Pre mňa je to známka zanedbávania nie len estetického ale aj zdravia keďže na obezitu sa potom viažu ďalšie zdravotné problémy. Samozrejme nemyslím obezitou človeka s pár kilami naviac alebo čo nie je nabúchaný z fitka ale človeka čo má k svojej výške 25+ kíl naviac.
@anonym_autor za mňa mastné vlasy a zanedbané zuby. To sú veci, ktore si všimnem ako prvé.
@anonym_autor tak to máš veľmi povvrchných ľudi okolo seba. Máme známych, pani nikdy nemala nechty ani nalakované, kaderníčke chodí, ale to je tak asi všetko. Nikto ju za zanedbanú nepovažujeme, lebo má v poriadku zuby, nechty má čisté a upravené, vlasy umyté a upravené, oblečenie vždy čisté, pleť má peknú asi po mame, používa iba rúž, aj to ako ochranu, je voňavá. Má na to prostriedky, aby bola u kozmetičky každý týždeň, dokonca nechodí ani do práce, môže si to dovoliť, prenajíma zopár bytov, manžel má úspešnú firmu, má aj čas, deti má dospelé, samostatné, ale nevidí dôvod. Podľa toho vzorca by potom bola zanedbaná polovica vrcholových športovkýň nie?
Zanedbaná - mastné vlasy, špinavé oblečenie, zápach, špina za nechtami, obočie ako Brežnev, fúzy, pokazené zuby
Zvláštna metrika s tou Niveou....ja ju používam hoc mám na drahé značky,ale proste vyhovuje mi. Zanedbane rozhodne nevyzerám.
Zvláštne že nik tu nespomína mentálne zanedbanie ženy,lebo to by sedelo na veľkú časť (aj Koníka).
Ja rozšírim otázku o zanedbaného muža. Lebo tých na rozdiel od žien, je väčšina. Upravených mužov je žalostne málo.
@anonym_autor Keď žene chýbajú zuby a má neupravené, špinavé nechty…
Zvláštna metrika s tou Niveou....ja ju používam hoc mám na drahé značky,ale proste vyhovuje mi. Zanedbane rozhodne nevyzerám.
Zvláštne že nik tu nespomína mentálne zanedbanie ženy,lebo to by sedelo na veľkú časť (aj Koníka).
@anonym_085ee5 Na to som sa pýtal v prvom príspevku v akom zmysle a autor odpovedal že výzor... tak sa rieši výzor teda.
Komentare necitam ale pre mna je to zena ktore nieje osprchovana, s mastnymi vlasmi a na sebe spinave oblecenie
Mastne vlasy, prehnile zuby, spinave oblecenie a nechty.
Ja rozšírim otázku o zanedbaného muža. Lebo tých na rozdiel od žien, je väčšina. Upravených mužov je žalostne málo.
@anonym_2fba9b tiez mi napadlo hodiť do pléna zanedbaneho muža. Tam mi vadí viac veci. Žiadna starostlivosť o pokožku rúk, pleti…vlastne veľa je toho🤣 už len sucha pokožka ma desí.
Ja mám najradšej lacný mandĺový Astrid na tvár a nelíčim sa odkedy som vyšla z puberty.Vlasy mám v horšom stave bez ohĺadu na starostlivosť a s 10 vlasmi ku kaderníčke nechodím.Umyjem každý druhý deň a zopnem .Cvičím, aby som nebola ako huspenina, nadváhu nemám, k zubárke chodím .. Mám ale sakra šťastie, že sa mužovi sa páčim taká aká som.Preto ani ja jeho niektoré nedostatky nevnímam ako zanedbanosť.Sme to proste my.
Spinava, smradlava, bez zubov, mastne vlasy, vsi..
@anonym_10473d stav topánok 😅🙈 Vy budete asi starší ročník 😀
ako ja
Neumyta ,strapata....
Skratka neupravena.
Zena moze byt aj sediva v staromodnejsich satach,ale ak je upravena,cista,umyta....nemusi byt zanedbna.
Naopak ,zena,ktora ma na sebe kilo make upu,pircingy a dlhe"pazure" ,moze vyzerat velmi zanedbane ak ide po zurke,smrdi na sto honov a v hlave jej doznieva nejaky kokain...chapes...
Zanedbanu zenu-cloveka spoznas okamzite.
Hlavne podla spiny,zapachu,mastnych vlasov.....
Pre mna je to taka, co nema rada, alebo neznasa samu seba. Tej nepomoze ani top starostlivost, vzdy bude v nej nieco odpudive, zanedbane, nespokojne.
Mastné vlasy, hnile zuby, smrdí, neupravené obočie a špinavé nechty. Určite nepovažujem niekoho za zabedbaného, pretože sa nelíči. Bola by som to aj ja....
Väčšina máte na mysli asi bezďačky,lebo ja teda také ženy nestretávam.

To závistí v akom zmysle asi.
1. Zanedbaná v zmysle že sa nestará o svoj výzor či zdravie ?
2. Zanedbaná v zmysle že sa o ňu nestará partner a nepodporuje ju finančne, psychologicky atď. ?
3. Zanedbaná v zmysle intelektu ? že je hlúpa a ani sa to nesnaží zmeniť ?