icon

Ako poslať balík cez Slovak Parcel Service?

pavla013
8. okt 2024

Ahojte. Vedel by mi niekto poradiť ako poslať balík cez Slovak Parcel Service? Neposielala som ešte týmto spôsobom a našla som : Balíkovo obchodná prevádzka a Balíkovo samoobslužné boxy. Je to teda jedno ako to pošlem?
Ďakujem za pomoc 🙂

katariiinkaa
8. okt 2024

@pavla013 Anoo, je jedno ako to pošleš 🙂 Ja posielam väčšinou cez alzabox u nás v meste (slúži aj ako odberný box pre SPS zásielky). Stačí tam naskenovať kód zo štítku a otvorí sa schránka 🙂

pavla013
autor
8. okt 2024

@katariiinkaa aha super, áno presne takto som si myslela, že to asi bude fungovať. Ešte sa chcem opýtať píše že poplatok mi stiahnu potom z tej sumy tak neviem platí to tak? Alebo sa platí hneď cez kartu? Alebo to má kazdy obchod inak? Ďakujem

janai1
8. okt 2024

@pavla013 to vraciaš nejaký tovar z obchodu?

katariiinkaa
8. okt 2024

@pavla013 ja som takto posielala väčšinou balíky, čiže som poštovné uhradila vopred. Potom pri boxe som už iba naskenovala a nič neriešila. Prípadne som bola poslať v balíkove a uhradila poštovné tam.

pavla013
autor
8. okt 2024

@katariiinkaa áno posielam konkrétne do obchodu stradivarius (nesadli mi niektoré veci) a na stránke píše že naklady budú odpočítane z vrátenéj sumy. Čiže pôjdem len ku boxu ako píšete a naskenujem, pošlem. Ďakujem za pomoc 🙂

novakovamartina7
30. máj 2025

Zisťujem, že nie každý balikobox SPS berie zásielky späť. Máte tiež také skúsenosti? Alebo je chyba v mojom prijímači?🫣