icon

Ako poslať balík cez Z box?

1simuska01
18. júl 2025

Zdravím vás vedel by mi niekto poradiť??
Predala som oblecko na v....d
Kupujúca si to dala poslať paketou,čiže mi vygenerovalo 9miestny kód,momentálne pobočka je tu zavretá tak by som to skúsila cez box lebo zajtra ideme na dovolenku,ale ešte som to cez box neposielala. Či stačí zadať kód otvorí sa prázdna schránka a ja tam len vložím balík a zavriem? Či inak
Ďakujem

michaelam2
18. júl 2025

@1simuska01 zadas kod co je na baliku, potom sa ti na displeji ukaze ze mas stlacit 1,2 alebo 3 podla toho aku velku schranku chces otvorit. Otvori sa, vlozis, zavries a hotovo

malaopicka
18. júl 2025

A hlavne kód treba napísať aj na balík.

1simuska01
autor
18. júl 2025
@michaelam2

@1simuska01 zadas kod co je na baliku, potom sa ti na displeji ukaze ze mas stlacit 1,2 alebo 3 podla toho aku velku schranku chces otvorit. Otvori sa, vlozis, zavries a hotovo

@michaelam2 keď posielam len sukňu detskú tak to bude asi aj 1ka stačiť však??

1radula1
18. júl 2025
@malaopicka

A hlavne kód treba napísať aj na balík.

@malaopicka Ja som prvýkrát zabudla napísať, nedala som tam ani ň a balík normálne prišiel 😂 Oni to majú proste v systéme, poradili si aj bez kódu 😀

michaelam2
18. júl 2025
@1simuska01

@michaelam2 keď posielam len sukňu detskú tak to bude asi aj 1ka stačiť však??

@1simuska01 ano staci 🙂

malaopicka
18. júl 2025
@1radula1

@malaopicka Ja som prvýkrát zabudla napísať, nedala som tam ani ň a balík normálne prišiel 😂 Oni to majú proste v systéme, poradili si aj bez kódu 😀

@1radula1 ale v pohyboch je to jasne napísané, že to tam má byť. Al by sa niečo s balíkom stalo, zhodia to na teba, že si nesplnila podmienky. Takže to teba proste napísať.

1simuska01
autor
18. júl 2025
@michaelam2

@1radula1
@malaopicka
@michaelam2
Tak nepodarilo sa mi to poslať cez box musela som nájsť inú pobočku,zadala som kód,vybrala skrinku 1, a napísalo po chvíli Network error,potom chyba siete a už to tak ostalo . Škoda no