icon

Ako postupovať, keď dostanete nečakaný overovací kód?

26. aug 2024

Ahojte, prišla mi takáto sms, ja som nikde nič nezadávala, na koho sa obrátiť?

Ako postupovať, keď dostanete nečakaný overovací kód?
tanyan
26. aug 2024

Možno niekto zadal do systému nesprávne číslo. Nakoľko však nevieš ktoré pracovisko, tak to nemáš ani komu povedať. Nestresuj... Oni si to opravia. 😉

maranco
26. aug 2024

Nikomu nedávaj kód, asi len niekto urobil preklep v čísle.

autor
26. aug 2024

Aha, čiže pri vybavovaní niečoho sa zadáva telefónne číslo na overenie? Uff, ja som sa bála, že chce niekto nejake moje údaje zneužiť 😳

sissy27
26. aug 2024

nič, niekto sa asi snaží spraviť si rezerváciu na termín na nejaký pas alebo niečo a zadáva tam omylom tvoje číslo a pindá, prečo mu ten kód nechodí 😀

koniarova
26. aug 2024

Podľa mňa podvod. Keď klikneš na ďalšie informácie?

autor
26. aug 2024

Vďaka ľudia, ja som sa skoro dosr.... 😁

tykat
26. aug 2024

Hlavne ak ti niekto zavola/napise... "prosim poslite mi kod lebo som zadal zle cislo" tak v ziadnom pripade neposielat. Nech si pekne da zaslat kod na spravne cislo. Lebo to kludne moze byt nejaka kuleha typu predplatene stavkovanie, hry a pod.

autor
26. aug 2024

@tykat áno, to je jasné. Ale vďaka za upozornenie 😊 ja som si nedávala termín rezervovať strašne dávno, tak som si vôbec nepamätala, že je takýto postup. Preto som sa tak zľakla 😁

janai1
Odpoveď bola odstránená
autor
26. aug 2024

Ten človek musí byť ale dobre pomyleny, lebo mi prišla ďalšia..

si_sa_6
26. aug 2024

buď v kľude niekto zadáva tvoje číslo, ale úprimne nechápem ako sa k nemu dostal. možno len jedno číslo dal zlé.

isis234
29. aug 2024

Niekto zadal v úrade nesprávne číslo mobilu.
Mne tiež prišla SMS, že si mám prísť vyzdvihnúť doklad. Odpísala som im, že nič som nevybavovala, komu mám poslať SMS. Odpísali, že im zadali také číslo mobilu. Viac som sa tým nezapodievala.
Nerieš to.