Ako postupovať pri nevyzdvihnutom balíku z BalikoBoxu?
Dobry den, ako postupovat ak si nestiham vybrat zasielku dorucenu slovak parcel services z balikoboxu? Dnes som s kurierom volala, poziadala som ho nech mi zasielku doruci v pondelok al.utorok pretoze som odcestovana a ze potom buduci tyzden, aj ked nebudem doma, vecer si zasielku vyberiem z balikoboxu, prrtoze v balikoboxe moze byt len dva dni. Kurier suhlasil a za nejaku hodinu dva som obdrzala sms, ze zasielku mam v balikoboxe, takze si ju nestiham vyzdvihnut. Je to medzinarodna zasielka, tak neviem, kde mam pisat, alebo ci oslovia oni mna po dvoch dnoch, ze som si ju nevyzdvihla? Dakujem
Ale ja mam zasielku v slovak parcel services, to nie je slovenska posta
sps ma balikovo
riesila by som to priamo s SPS, telefonicky /emailom , ak je to zahranicne, tak asi odosielatel to neporiesi. Mali to zobrat na depo a tam podrzat, zvacsa vtedy mi to vedia dlhsie podrzat. V boxoch nie je miesto na to , aby tam xy dni stali zasielky.
A uplne najlahsie riesenie, nemas nikoho, kto by dnes ci zajtra isiel pre ten balik a nechal si ho u seba kym sa vratis?
Tak ono často sú nechapavy. Treba jednoducho im... iba doručte v utorok. A v utorok ked bude doručovať, dajte na odberné miesto. Myslím ze ich sekyruju za nedorucene zásielky.

Neporadim a odlozenim prevzatia. Nemoze ti ju niekto iny vyzdvihnut?