icon

Ako používať Retinol a vitamín C, keď idem do solária?

1. sep 2022

Ahojte, chystame sa na svadbu a chcela by som ist do solarka parkrat.

ALE, rok pouzivat Ccko, retinil a 50+ SPF. Ako mam tieto kremy pouzivat podla vas?

Do solarka musim proste som strasne biela. 😅

stellarstar
1. sep 2022

Mala si využiť leto 😅

dejka77
1. sep 2022

Mozno by bolo vhodnejsie pouzit len nejaky samoopalovaci krem alebo proste ist tak ako si. Nie kazdemu zalezi na opaleni.

anavixy
1. sep 2022

A preco pouzivas to SPFko? A retinol?
Som myslela ze to sa pouziva prave preto aby pokozka bola chranena pred tym, comu sa ju chystas vystavit… no a co ze nie si opalena, zvol spravnu farbu siat a lichotiaci ruz radsej

nelca0510
1. sep 2022

Na čo tieto drahé sera,keď ideš do solária. Zbytočne.

lula3108
1. sep 2022

Daj si samoopaloval, vyskusaj cca dva tyzdne pred svadbou aby si trafila kolkokrat si musis dat aby si mala pekny odtien a aby si prisla na to ako nanasat. Staci dodrzat par pravidiel a nebudes ani flakata ani oranzova a ani nebudes smrdiet😄a ovela zdravsie to je ako solarko. Dost by som sa bala ist do solarka po retinole, mozes si urobit dost zle

anita6666
1. sep 2022

V čase solária dlho pred,nepoužívať nic ani po

nikolka1986
1. sep 2022

Ak sa nevydávaš ty, nešla by som do žiadneho solárka, ja som videla krásne ženy, ktoré vyzerali po solárku ako sito. To radšej budem biela ako deravá s nezdravou pleťou.

autor
1. sep 2022

Joj, no nepotesili ste ma.... 😭 Nechcela som mimochodom byt hneda ako cokolada, len aby som mala nejaku farbu... Mozno tak 4-5x ist. Ale tak skusim ten cukrovy nastrek. Nemate s tym nejake skusenosti?

lasona
1. sep 2022

S retinolom určite nie do solária. Narobis si riadne pigmentové škvrny.jedine opaľovací nastrek

lasona
1. sep 2022

@anavixy SPF sa musí používať pri retinoloch

kiwi3
1. sep 2022

do solarka urcite nechod, najlepsie uz nikdy. fakt to potom pouzivas zbytocne. je to to najhorsie, ak sa bavime o starnuti a rakovine koze

autor
1. sep 2022

@kiwi3 hej, ja viem. Idem radsej na cukrovy nastrek. 🙏🏼

autor
1. sep 2022

@lasona ano, idem radsej na nastrek...

anavixy
1. sep 2022

@lasona ja viem, ale kvoli slnku… a aj bez retinolu by sa malo pouzivat

autor
1. sep 2022

@anavixy ano, to je pravda. Treba spfko stale. Kazdy den, v lete aj v zime. 🙏🏼