Ako používať Retinol a vitamín C, keď idem do solária?
Ahojte, chystame sa na svadbu a chcela by som ist do solarka parkrat.
ALE, rok pouzivat Ccko, retinil a 50+ SPF. Ako mam tieto kremy pouzivat podla vas?
Do solarka musim proste som strasne biela. 😅
Mozno by bolo vhodnejsie pouzit len nejaky samoopalovaci krem alebo proste ist tak ako si. Nie kazdemu zalezi na opaleni.
A preco pouzivas to SPFko? A retinol?
Som myslela ze to sa pouziva prave preto aby pokozka bola chranena pred tym, comu sa ju chystas vystavit… no a co ze nie si opalena, zvol spravnu farbu siat a lichotiaci ruz radsej
Na čo tieto drahé sera,keď ideš do solária. Zbytočne.
Daj si samoopaloval, vyskusaj cca dva tyzdne pred svadbou aby si trafila kolkokrat si musis dat aby si mala pekny odtien a aby si prisla na to ako nanasat. Staci dodrzat par pravidiel a nebudes ani flakata ani oranzova a ani nebudes smrdiet😄a ovela zdravsie to je ako solarko. Dost by som sa bala ist do solarka po retinole, mozes si urobit dost zle
V čase solária dlho pred,nepoužívať nic ani po
Ak sa nevydávaš ty, nešla by som do žiadneho solárka, ja som videla krásne ženy, ktoré vyzerali po solárku ako sito. To radšej budem biela ako deravá s nezdravou pleťou.
Joj, no nepotesili ste ma.... 😭 Nechcela som mimochodom byt hneda ako cokolada, len aby som mala nejaku farbu... Mozno tak 4-5x ist. Ale tak skusim ten cukrovy nastrek. Nemate s tym nejake skusenosti?
S retinolom určite nie do solária. Narobis si riadne pigmentové škvrny.jedine opaľovací nastrek
do solarka urcite nechod, najlepsie uz nikdy. fakt to potom pouzivas zbytocne. je to to najhorsie, ak sa bavime o starnuti a rakovine koze
@kiwi3 hej, ja viem. Idem radsej na cukrovy nastrek. 🙏🏼
@lasona ano, idem radsej na nastrek...
@anavixy ano, to je pravda. Treba spfko stale. Kazdy den, v lete aj v zime. 🙏🏼

Mala si využiť leto 😅