Ako prebieha nákup v zľavách Ikea?
prosim v ikea ked si vyberiem nejaky vacsi kus nabytku napr gauc alebo postel v tom zlacnenom oddeleni ako to funguje ? Daju mi ho asi v jednom kuse uz zlozeny, tym padom ho neviem zobrat autom ale musim riesit dopravu cez nich?
A tiež nerezervuju, chceli sme, nech nám podrzia kým prídeme s dodávkou, ale neboli veľmi ochotní.
@jaga18 aha takze treba normalne na mieste zobrat ten kus nabytku..skoda. ja som si vsimla na stranke je tiez sekcia tych zlacnenych vyrobkov a tam si ich vies rezervnut no je ich tam menej a podla mna to casto neaktualizuju.
Keď kúpiš tak potom na informáciach/tam kde sa vybavujú reklamácie a objednávky vám za opýtanie požičajú náradie na rozobranie 🙂
Ja som tak brala uz davnejsie, par rokov, skrinu. Mali ju tam zlozenu. Vravim, ze ju beriem a chlapik povedal, ze ma este jednu zlozenu. Ze im padli z vozika ci co a odreli sa obaly. Obe skrine bez poskodeni, mozno zadna strana suflika.
Dali mi tu zabalenu 😊
Alebo ak vieš čo ideš kúpiť, zober si náradie aj dodávku so sebou 😉

Áno, vezmeš si ho tak, ako je vyložený. My sme tam kúpili skriňu a ukecali sme ich, nech nám požičajú náradie a rozobrali sme ju a tak naložili do auta. Prv veľmi nechceli, ale nakoniec to šlo. Pri gauči si neviem predstaviť ako ho rozložiť.