icon

Ako prebieha nákup v zľavách Ikea?

31. jan 2025

prosim v ikea ked si vyberiem nejaky vacsi kus nabytku napr gauc alebo postel v tom zlacnenom oddeleni ako to funguje ? Daju mi ho asi v jednom kuse uz zlozeny, tym padom ho neviem zobrat autom ale musim riesit dopravu cez nich?

jaga18
31. jan 2025

Áno, vezmeš si ho tak, ako je vyložený. My sme tam kúpili skriňu a ukecali sme ich, nech nám požičajú náradie a rozobrali sme ju a tak naložili do auta. Prv veľmi nechceli, ale nakoniec to šlo. Pri gauči si neviem predstaviť ako ho rozložiť.

jaga18
31. jan 2025

A tiež nerezervuju, chceli sme, nech nám podrzia kým prídeme s dodávkou, ale neboli veľmi ochotní.

autor
31. jan 2025

@jaga18 aha takze treba normalne na mieste zobrat ten kus nabytku..skoda. ja som si vsimla na stranke je tiez sekcia tych zlacnenych vyrobkov a tam si ich vies rezervnut no je ich tam menej a podla mna to casto neaktualizuju.

lunetak
31. jan 2025

Keď kúpiš tak potom na informáciach/tam kde sa vybavujú reklamácie a objednávky vám za opýtanie požičajú náradie na rozobranie 🙂

kitycat
31. jan 2025

Ja som tak brala uz davnejsie, par rokov, skrinu. Mali ju tam zlozenu. Vravim, ze ju beriem a chlapik povedal, ze ma este jednu zlozenu. Ze im padli z vozika ci co a odreli sa obaly. Obe skrine bez poskodeni, mozno zadna strana suflika.
Dali mi tu zabalenu 😊

mojemenonikto
31. jan 2025

Alebo ak vieš čo ideš kúpiť, zober si náradie aj dodávku so sebou 😉