Ako prekonať strach z chodenia po meste?
Máte to niekto tak tiež že sa bojíte trebárs po meste alebo po nejakej ulicy ísť samé ? Ja ani neviem čoho sa bojím. Čo vám na to pomáha ?
ako zena sa ti ani nedivim ak sa bavime o uliciach po zotmeni. to mi tiez nie je vsetko jedno. prilis vela agresivnych ludi v poslednej dobe, zena je lahsi ciel ako muz
Aj ja sa bojim, aj ist si pre nieco do auta na parkovisko, asi pocuvam a pozeram vela krimi veci 🙈 sama uz vlastne vobec nechodim von po zotmeni
Vo vrecku kaser a koľko krát som sa tvárila že volám. A vždy som tak vravela že ideš mi na proti? Zachvíľu sa uvidíme 😃 aby dotyčný vedel že nebudem sama 😃
strach je predsa prirodzeny, varuje ta pred moznym nebezpecenstvom. nosit cros body kabelku, nie taku do ruky, doklady, mobil mat vo vrecku, nie v kabelke.
Bojím sa, nosím pri sebe Pepper sprej, ak sa mi niekto oproti mne iduci nepozdáva tak zmením smer, zdržiavam sa výhradne na miestach kde je viac ľudí a ak idem cez nejakú nepríjemnú uličku, tak držím si telefón v ruke, keby potrebujem niekomu zavolať. Alebo zavolám priateľovi ak ma čas a telefonujeme spolu, kým idem cez uličku.

a kedy sa bojis v noci? to je asi normalne, ze clovek ma urcite obavy