icon

Ako prekonávate odpor?

8. júl 2022

Čo vám pomáha sa prekonať sa, keď vám niekto veľmi znechucuje prácu? Vy musíte, on nemusí...myšlienka na budúcnosť, zatat zuby? Dakujrm za rady.

bajka16
8. júl 2022

Keby si napísala trošku konkrétnejšie, tak ti poviem. Takto ti poviem iba, že sa zameraj iba na seba a na tú prácu. Proti druhým sa musíš obrniť. Nič iné ti nepomôže, iba vytvoriť bublinu okolo seba a vtedy s tebou nič nepohne.

mikadooo
8. júl 2022

Hmm a čo tak opakovať si mantru "milujem túto prácu"? Tiež neviem podrobnosti, ale mala som echt hnusnú kolegyňu a dávalo mi to veľmi zabrať. Jednoducho som si sugerovala, že tam vlastne nie je 😂. Teda jasné keď ma oslovila, som jej normálne odpovedala, ale nič viac. Ale ona bola taká manipulatívna mrcha, no, bolo to ťažké a som rada že som odtiaľ odišla 😁.

sandokanka36
8. júl 2022

neries nikoho ineho, len seba, to je podla mna najlepsie, hladiet si len svojho a mat na salame, odrobit si a ist domov, bude ti lepsie 🙂

miadi
8. júl 2022

Neries druhych co musia ci nemusia sustred sa na seba a svoju pracu. Ak ju neznasas hladaj nieco ine.

terezka1947
9. júl 2022

Práve to zažívam.
No,rozhodla som sa po týždňoch stresov, nervozity a plaču vydržať. Robiť si prácu ako naj viem ďalej a nechať to na "osud".

autor
9. júl 2022

Dakujem.