Ako prekonávate odpor?
Čo vám pomáha sa prekonať sa, keď vám niekto veľmi znechucuje prácu? Vy musíte, on nemusí...myšlienka na budúcnosť, zatat zuby? Dakujrm za rady.
Hmm a čo tak opakovať si mantru "milujem túto prácu"? Tiež neviem podrobnosti, ale mala som echt hnusnú kolegyňu a dávalo mi to veľmi zabrať. Jednoducho som si sugerovala, že tam vlastne nie je 😂. Teda jasné keď ma oslovila, som jej normálne odpovedala, ale nič viac. Ale ona bola taká manipulatívna mrcha, no, bolo to ťažké a som rada že som odtiaľ odišla 😁.
neries nikoho ineho, len seba, to je podla mna najlepsie, hladiet si len svojho a mat na salame, odrobit si a ist domov, bude ti lepsie 🙂
Neries druhych co musia ci nemusia sustred sa na seba a svoju pracu. Ak ju neznasas hladaj nieco ine.
Práve to zažívam.
No,rozhodla som sa po týždňoch stresov, nervozity a plaču vydržať. Robiť si prácu ako naj viem ďalej a nechať to na "osud".
Dakujem.

Keby si napísala trošku konkrétnejšie, tak ti poviem. Takto ti poviem iba, že sa zameraj iba na seba a na tú prácu. Proti druhým sa musíš obrniť. Nič iné ti nepomôže, iba vytvoriť bublinu okolo seba a vtedy s tebou nič nepohne.