Ako preniesť číslo na SIM kartu O2?
Robí volaktorá v O2 alebo už robila niečo podobné? Chcem preniesť číslo na existujúcu SIM kartu. Vraj sa to dá aj elektronicky že si to povypĺňam, ale neviem sa tam ani dogoogliť ani preklikať cez ich stránku. Potrebujem konkrétne toto: Mám simkartu O2 na kredit, a na ňu chcem preniesť iné číslo. Keďže sú sviatky tak predajňa bude až o 2 dni otvorená a ja tiež musím do práce. A také veci robia počítače a tie idú nonstop, takže ak by sa dalo niekde na ich stránke to urobiť tak mi dajte priamo tam link kde už treba začať vypľňať veci. To neviem nájsť.
môžeš si preniesť číslo od jedného operátora k inému.Ale preniesť jedno číslo na druhú simkartu? A s tým číslom na pôvodnej simke sa stane čo?Aký to má zmysel? O takom niečom som ešte nepočula.
Neviem či toto ponúka O, na webe majú len že na novú kartu ktorú doručia.
Radosť to má že si vieš preniesť číslo aj inokedy na existujúcu kartu
"o prenos čísla môžeš požiadať kedykoľvek cez appku v nastaveniach – tlačidlo „Prenos čísla"
https://www.radost.digital/pomoc-a-podpora/otaz...
Podobne 4ka má túto možnosť, Online na webovej stránke, Prenos čísla cez SMS
https://www.4ka.sk/fix/prenos-cisla/
Ideálne by bolo keby už začali ponúkať eSIM karty bez potreby najprv doručiť plastovú kartu, tak by sa dali robiť takéto prenosy aj zriadenia novej "karty" online
@rozculena takto. Mám O2 simkartu. A chcem prejsť k O2 od iného operátora, ale neviem načo vnucujú novú simkartu keď ja vlastne simkartu mám.
@maranco lebo ak prenášaš na predajni, dajú ti novú simkartu ktorá má nejaké svoje číslo provizórne kým tam nepresú to voje. Ak ideš online tak chcú doručovať simkartu ktorá je obyčajná O2 simkarta teda taká istá akú mám.
Hybajte si pozrieť Johanku z Arku a idzte spat. Majd já už vydržím ten deň a nabehnem k nim do predajne.
Ahá ináč aj mňa toto napadlo, takže so swanom by som si poradil, ale pri O2 bola druhá vec že nikde som sa nevedel preklikať na prechod do voľnosti. Pri paušáloch ma to pekne posunulo ďalej že zadaj číslo. Ale pri voľnosti slepá ulička. Nedá sa nijako dostať k "akcii" kde sa už vyplňajú veci ohľadne prenosu čísla. Ja sa pýtam fakt len vtedy keď neviem ísť ďalej. Kým sú to nejaké laickosti s tým si poradím lebo to čom mi aj tie linky sem dali, potade som sa dostal aj ja. Len ja riešim vždy také špecifické veci že neni šanca sa dozvedieť z bežných informácií.
Pravdepodobne málo ludí rieši prechod z kreditu na kredit. Väčšinou to robia paušálový. Alebo že mne nevyhovuje to doručovanie kuriérom tak pri Jurovi som riešil že ako môžem fyzicky zohnať simkartu, oni v Telekome, a keď nabehnem do Telekomu povedia že si to mám objednať. Tak isto aj pre simkartu Radosť som si musel ísť na benzínkuLebo inde to nemali. Nikedy sú až príliš moc digitálni a ja niesom doma keď chodia koruéri. Kvôli tomu som musel odmietnuť raz Jura a čakať kým budem na dovolenke. Lebo keď povedia že nasledujúci deň doručia aj to je málokedy pravda. Mne radšej vyhovuje že keď ja mám čas idem na predajňu a vyzdvihnem si simkartu osobne. Pre mňa je to oveľa jednoduchšie. Neni každý dôchodca že má čas doma vysedávať a čakať kedy sa uráči kuriérovi prísť.
Tak že som v radosti a to je sieť O2 a keď prechádzate na O2 z Tesco Mobile alebo Radosti tak je prechod okamžitý. Neni sú tam tie 3 dni. Lebo operátori čo patria pod O2 spolupracujú. Sú to iní operátori ale aj niesu. To je taká odbočka ako Juro a Telekom.
Viem lebo robil som to naopak. Išiel som z Jura na Easy lebo som mal smartfón a chcel som dáta, a na počkanie spravili. Títo sub operátori alebo ako ich nazvať sú v podstate jedno len sa tvária ako iné. Ale podľa mňa to je tak vždy že tí sprietelení sa rýchlo prehodia.
Len mne teraz došla dobrá ponuka že vytvoríme v Orange skupinu, tak jednu simkartu dám na voľnosť O2 a druhú nevadí že bude orange lebo v podstate treba mať kombináciu Voľnosť + hocičo (na krátke hovory).
Na internet si nechám Swan. Lebo v meste je signál dobrý, to len pri nosení neni dobré. Ale keď to chcem len na internet niekde v tablete alebo v notebooku to stačí. A v tlačidlovom dualsim chcem Orange (čo budem v skupine) a O2 voľnosť a nebudem mať skoro žiadne náklady na telefón a internet.
Len prišli do toho tie blbé sviatky a to ma štve že vtedy mám voľno aj ja a tým pádom mi je to voľno na nič lebo nič neviem vybaviť. Kamoška to má naopak že robí aj cez víkendy a sviatky ale voľno jej pripadne na pracovné dni a tak vie ísť vybavovať. Do Orange skočiť, auto zobrať na STK, vždy je niečo a ja na to musím stále volakoho splnomocniť a ona si to vybaví.

To som ešte nikdy nepočula, aby sa dalo zmeniť číslo na jednej simkarte.. Vieš si zaregistrovať nové číslo na tvoje meno, ale príde ti nová sim karta