Ako prepojiť smart hodinky TCL pre nového užívateľa?
Ahoj,máte niekto skúsenosť či sa dajú detské smart hodinky tcl po užívateľovi nejak spárovať pre ďalšieho užívateľa?
Či to akože kúpi jeden človek a hodinky sú potom uz viac nepoužiteľné?
Ani po celkovom reštarte sa nedajú preč staré kontakty a žiadnym spôsobom mi nejde to spojiť s aplikáciou.
Keď je v nich nová sim karta,stále ukazuje ,že užívateľ je obsadený a v skutočnosti ani netelefonuje …
Budem vďačná za nejakú skúsenosť
Daju, ale povodny majitel musi odhlasit svoje Konto a hodinky. Kupila som hodinky z druhej ruky a mala som rovnaky problem, ale majitel ich hned odhlasil a potom som sa dotahoval s fabrikantom aby mi poslal novy Kod na aktivaciu. On bol stale v hodinkach ale navod bol na prd
Daju, ale povodny majitel musi odhlasit svoje Konto a hodinky. Kupila som hodinky z druhej ruky a mala som rovnaky problem, ale majitel ich hned odhlasil a potom som sa dotahoval s fabrikantom aby mi poslal novy Kod na aktivaciu. On bol stale v hodinkach ale navod bol na prd
@olimuc a ako ste to teda potom dokázali?
Lebo ja som ich restartovala podľa návodu na internete tie autorské práva a aj tak je tam stále uložené povodne kontakty
Tak neviem čo s tým sakra
@olimuc a ako ste to teda potom dokázali?
Lebo ja som ich restartovala podľa návodu na internete tie autorské práva a aj tak je tam stále uložené povodne kontakty
Tak neviem čo s tým sakra
@noemi155 povodny uzivatel vymazal sparovanie hodiniek z povodneho telefonu a vymazal konto? Ono ten majitel to riesil neviem ci s vyrobcom alebo s nejakou zakaznickou linkou, lebo tym, ze hodinky som uz mala ja tak to oni spravili na dialku … ale zabila som s tym
Min tyzden kym som ich dala dohromady … povodny majitel navrhol poslat ich naspat, lebo nevedel ako dalej ale ja mam tvrdu palicu … ale fakt to bolo narocne
@noemi155 povodny uzivatel vymazal sparovanie hodiniek z povodneho telefonu a vymazal konto? Ono ten majitel to riesil neviem ci s vyrobcom alebo s nejakou zakaznickou linkou, lebo tym, ze hodinky som uz mala ja tak to oni spravili na dialku … ale zabila som s tym
Min tyzden kym som ich dala dohromady … povodny majitel navrhol poslat ich naspat, lebo nevedel ako dalej ale ja mam tvrdu palicu … ale fakt to bolo narocne
@olimuc aha no to samé komplikácie
No pani povedala,že ten telefon už je kaput,tak neviem ako to dopadne u nás
Prečo to takto komplikujú nechápem…
@olimuc aha no to samé komplikácie
No pani povedala,že ten telefon už je kaput,tak neviem ako to dopadne u nás
Prečo to takto komplikujú nechápem…
@noemi155 tak asi jedine cez nejake zakaznicke centrum … oni by to mali vediet spravit, len ci bude ochotna sa s nimi dotahovat 🤦♀️ Ono to bolo naozaj komplikovane

@noemi155 predošlý majiteľ v aplikácii odobral/odpároval hodinky?