Ako riešiť hlučných susedov po 23.00?
Ak sused na plné gule počúva hudbu po 23tej a ja zavolám na neho políciu, tak tam musím byť aj ja, keď ho prídu utíšiť, alebo ako to prebieha? Musím nahlásiť presné jeho meno aj svoje, alebo len svoje meno, adresu a poschodie a policajti sami už budú zvoniť tam kde treba? Nie je to prvýkrát a celý blok sa trasie. My to ale počujeme asi najviac, alebo neviem, či ostatným susedom je to úplne jedno.
Presne tak. Prídu upozorniť susedov. Ty zavoláš ako anonym. Policajti budú vedieť, ale nepovedia.
Myslím že po opakovanom výjazde dajú pokutu, neviem naisto.
Držím palce aby to prebehlo čo najmiernejsie.
Mrzí ma že je taký randal. U nás je našťastie stále kľud 🙏🙏🙏🙏
Ked som volala policajtov, prisli aj za mnou a zistili si aj moje udaje, co riesili dalej toho som sa uz neucastnila
@vanilkovazmrzka dúfala som, že im údaje dám cez telefón a pôjdu zvoniť len tam kde treba.
Mozno aj tak, asi zalezi… kazdopadne ich niekto musi pusit do domu takze meno na zvonceku si vypytaju urcite aj po telefone 🙂
Nevoláš ako anonym, predstavíš sa. Najprv prišli k nám, preverili situáciu, sami počuli ten randál. Následne šli k susedovi, nás nemenovali.
V okolí nášho vchodu sú často bezdomovci, hulákajú nám pod oknami, bijú sa. Polícia sa pri telefonovaní vždy pýta na moje meno a adresu.
Známa vo oproti paneláku nahlásila tiež takéhoto super suseda, ale musela prísť dole otvoriť vchodové dvere do paneláku
Potom si už policajti robili svoje aj bez nej
@pribinak u nas podobne. Muz pockal dolu povedal o co ide - aj.von poculi ten hluk. Ale susedov uz tiesili policajti
je mi luto, neznasam takuto aroganciu. Zisti si, ak je v podnajme, kontaktuj aj majitela. Ziadny majitel nebude happy z toho ze niekto mu tam robi takto reklamu. Zvlast ked neplati z najmu dane. Naozaj checkni ci je ten buran v najme alebo ako to je.
Kolegyna volala, pani sa jej pytala ci chce anonymne, tak rovno isli do ich domu, za nou nikto nebol ani svoje udaje neposkytla iba ich.
Volala som, opýtali sa ci im uvediem meno aby mohli zazvonit na môj zvonček a ja som bzuciakom otvorila branu. Môžeš spomenúť, že zatiaľ chces anonymné.
Treba vypnúť susedov istič na chodbe - z vlastnej skúsenosti keď som ešte bývala v byte - lebo sused keď bol pripitý tak robil disko čuduj sa svete ani ho nenapadlo, že treba nahodiť istič a bol pokoj ( treba vedieť otvoriť skrinku 😀

nie, nemusíš tam byť.