icon

Ako riešiť, keď sa pes točí v kruhoch?

andulqa_pa
16. dec 2023

Ahojte môj ročný sibírsky husky sa točí nonstop dookola .
Aj keď mu dám jesť tak sa snaží hlavou udržať ale telo ako keby malo aj tak nutkanie točiť sa.
Zrak ma dobrý vníma ma, počúva iné ťažkosti nemá.
Aj keď ho zavolám k sebe tak síce ku mne príde ale kruhoch nie rovno .
Samozrejme ihneď ako to bude možné ho zoberiem veterinárovi ale teraz ma zaujíma či mu viem nejak pomôcť poprípade aký môže mať problém? Lebo toto sa mi nezdá byť v poriadku. Ďakujem.

3009
16. dec 2023

@andulqa_pa tot hneď k veterinárovi, takto ti nikto nedá radu, lebo veterinár ho musí vyšetriť.

tundra
16. dec 2023

@andulqa_pa je v koterci,na dvore alebo v dome?

fauko
Odpoveď bola odstránená
stellarstar
16. dec 2023

Chod na veterinu hneď teraz nečakaj do pondelka, naša tiež takto pred 3 týždňami ale ona naraz zrazu aj oslepla a ochluchla - nádor v mozgu, museli sme ju uspinkať 😪
Ale dúfam že to nebude vás pripad a u vás bude len niečo so sluchom ( mám namysli vnútorné ucho centrum rovnováhy )

natall113
16. dec 2023

Určite k vet. môže to byť vážny zdravotný problém

andulqa_pa
autor
16. dec 2023

Je na dvore

tundra
16. dec 2023

@andulqa_pa Takze kotercovy syndrom nudy mozme vylucit,pes sa toci do kolecka a hryzie si chvost alebo slabinu.To co popisujes,moze byt nelieceny zapal ucha alebo neurologicky problem.Skus mu prehmatat jemne usi a pozoruj reakciu,velmi jemne,ak je tam zapal je to bolestive.Viac neporadim😔.Drzim palce,nech je zase skoro v poriadku.Potom napis,co vysetril veterinar.Dik.

berika
16. dec 2023

Náš sa točil a štekal dlhé roky, bol to následok viacmesačnej choroby, mal ťažký zápal kože na bruchu a slabinách, keď sa uzdravil v hlave mu ostalo že je stále chorý