Ako riešiť moju fotku použitú v recenzii?
Ahojte, pracujem v obchode. Zákazník spravil fotku na ktorej sa nachádzam a použil ju do rezencie. Spoznala som sa ani som si fotku nemusela extra približovať. Vadí mi to, fotku som nahlásila. Je ešte niečo, čo môžem jrobit ? Neviem na aký mail by som ešte mohla napísať. Recenzia nebola negatívna voči mne ale obchodu.
@anonym_autor okamzite by ju webstranka mala stiahnut dolu, a tvoj zamestnanec by mal o to takisto poziadat.
@anonym_14975b bola uverejnená pred mesiacom... akože chápem ak sa ľuďom niečo nepáči, ale toto je už pre mňa veľa..
@anonym_autor kde je tá recenzia uverejnená?
@rozculena google
@anonym_autor asi len takto,ale ak to je tvoj obchod,tak asi poznáš postup,nič viac sa s tým nedá
@rozculena nieje to moj obchod, rezencia pre mňa za mňa nech ostane ale bez fotky