icon

Ako riešiť nepríjemné skúsenosti na podujatiach?

oblaacik
16. feb 2025

Vcera som bola s rodinou na jednom podujati, boli tam stanky s roznymi jedlami, celkovo ta akcia sa kona kazdy rok ako reprezentacia mesta. Bol tam stanok s roznymi syrmi a mali aj na sparatkach na ochutnavku. Ochutnali sme, no nakoniec sme si ziadny syr nekupili a preto nam pani v stanku zacala velmi skaredo, vulgarne nadavat. Kricala za nami aj ked sme odisli. Definovala tym hlavne seba, no moj zazitok z podujatia bol zniceny, sklamalo ma to. Dali by ste vediet organizatorovi?

Strana
z3
nynia
16. feb 2025

Ja ano ale bude to tvrdenie proti tvrdeniu. Lepsie by bolo nabuduce to riesiet priamo na mieste ako takto dodatocne. Inak presne preto takych ohutnavok sa nikdy nezucasnujem nie raz sa mi stala podobna situacia. 🙄

biba_18
16. feb 2025

ja áno…

martinmmartin
16. feb 2025

Preco bolo podujatie znicene? To trosku prehanas . Ano ona bola uplne mimo ale nechat s znicit celu vec a furt s v hlave k takemu niecomu vracat do spiraly urazania sa je tiez trosku hrot. Napis organizatorivi kludne nic nepokazis ani neziskas

really8
16. feb 2025

@oblaacik co s tym ma organizator? Ked tak daj vediet firme ktoru pani zastupovala.

patka06
16. feb 2025

Riešila by som s majiteľom stánku, organizátor s tým nič nemá.

lindous
16. feb 2025

Ja som typ, ktorý by to neriešil vôbec a 5 minút po incidente, už ani nevedel, že sa to stalo 😅 ale ak by ma to ťažilo, tak ako teba, tak by som napísala recenziu na predajcu, ak majú FB alebo cez google...

simona1998
16. feb 2025

A aké čakáš následky ? , že dostaneš syr zadarmo za bonzáctvo? :D keď už tak skôr by som písala človekovi ktorý zodpovedá za tu firmu so syrom .

petamich
16. feb 2025

Organizator s tym nic nema, napis firme, ktorej to bol stanok.

viestta
16. feb 2025

Z jej pohladu ste sa tam dosli nakrmit... Ona tam asi nedosla krmit okoloiducich ale nieco predat. Nadavat vam nemusela, to je fakt, ale na druhej strane ako ti toto moze pokazit cely zazitok?

kvietok2012
Autor odpoveď zmazal
oblaacik
autor
16. feb 2025

@simona1998 nie 🙂 nic za to neocakavam. Len mi to pride vrcholne neslusne, ako sa pani chovala. Vobec tie ochutnavky robit nemusi a ak, tak by mohla respektovat ze to niekomu chutit nebude a nebude si chciet kupit cele kilo 🙂 alebo nabuduce nech zostane doma.

skeblicka777
16. feb 2025

@viestta keď nechcela "kŕmiť" okoloidúcich nemala robiť ochutnávku, my sme už pochodili kade-tade, ja sa snažím týmto ochutnávkam vyhýbať, ale niekedy ss nechám ukecat a keď mi nechutí, jasné, že si nekúpim, aby ona bola spokojná

viestta
16. feb 2025

@skeblicka777 vsak kazdy ako jemu vyhovuje

katka164
16. feb 2025

@skeblicka777 zas je otázne aj koľko toho ,,ochutnali"?asi za jeden,dva kúsky nebola nahnevaná🙄

skeblicka777
16. feb 2025

@katka164 presne toto je to, prečo sa tým ochutnávkam vyhýbam a aspoň sa mi potvrdilo, že robím dobre.

tykat
16. feb 2025

@oblaacik na ostatnych co ochutnali a nekupili nekricala? Ono je tazko hodnotit ci pani striehne na kazdy kusok a ocakava za neho nakup, alebo ste tam dobehli rodina, vyzrali tanier so syrom a nic nekupili. S tym prvym spravanim som sa na takych akciach este nestretla ale s nenazrancami ano. Hanbila som sa aj za nich.

mamina7070
16. feb 2025

@oblaacik a kolko kusov ste si vzali na to ochutnanie?

oblaacik
autor
16. feb 2025

@mamina7070 dva kusky. Mala som ja a moj bratranec.

oblaacik
autor
16. feb 2025

@tykat neviem. Nebolo tam u nich vela ludi, iba pred nami jeden par, oni kupovali.

bielasovicka
16. feb 2025

@oblaacik to ste koľko ochutnavali, 1kilo či čo?

mamina7070
16. feb 2025

@oblaacik cize ty jeden kusok a bratranec druhy? ak ano tak divna zenska
ak ty si vzala dva a on dva tak ...

oblaacik
autor
16. feb 2025

@mamina7070 ano, jeden ja a jeden bratranec. Cize dokopy sme si vzali dva kusky.

bielasovicka
16. feb 2025

@oblaacik no ja neverím tomu ze kričala kvôli 2 kúskom. To kto by také robil? Véd to nemá logiku.

oblaacik
autor
16. feb 2025

@bielasovicka ved prave.

nenne27
16. feb 2025

@patka06 akoze nema, organizator vybera, kto tam pride a bude predavat.ked budu robit akciu nabuduce, stanok tej pani uz na akcii nebude

bielasovicka
16. feb 2025

@oblaacik nebola to cigánka? Lebo tie tak na trhoch kričia po tebe aby si si kúpila to a hento. A keď nechceš, tak nadávajú

patka06
16. feb 2025

@nenne27 ale personál do stánku nevyberá organizátor.
Firma XY môže na ochutnávku poslať Aničku Mrkvičkovú, ak budú na ňu sťažnosti vymení ju Zuzka Kapustová. Čo s tým má organizátor ??
Podľa mňa je to čisto na majiteľovi stánku

maca1984
16. feb 2025

Organizátorovi nie, ten s tým nič nemá.
Ale dám ti príklad z opačnej strany.
Pár rokov dozadu som chodila kamarátke pomáhať na rôzne trhy.Mali stánok s kozími syrmi +domáce koláčiky.
Vždy bola nachystaná ochutnávka aby ľudia vedeli čo kupujú, prípadne ktorý syr/koláčik im chutí viac.
Vždy ale vždy sa stalo, že ľudia sa pristavili, " podzobkali " a nekúpili nič.
Robiť " rošambó " za dva kúsky je hlúposť, ale chodiť vyjedať a nič nekúpiť je chrapúnstvo a vychcanosť.
Tí ľudia dávajú tú ochutnávku dobrovolne, áno, ale dávajú to s tým, že aj niečo ten človek kúpi.
Nie že sa príde s prepáčením nažrať.
Lebo tu syry/koláčiky, ďalej klobásky atd..

xckaretxxx
16. feb 2025

@oblaacik ak sa koná nejaká akcia s ochutnávkou, ja si myslím, že je slušnosť si niečo kúpiť. Ale to som ja, ja takto rozmýšľam.

bielasovicka
16. feb 2025

@xckaretxxx aj keď mi to nechuti?

Strana
z3