Ako riešiť poštu počas dlhej zahraničnej cesty?
Ahojte, budem musieť ísť na 2 roky mimo SK.
Chce sa opýtať tých čo boli v takej situácii a nemajú nikoho na slovensku, kto by im to preberal.
Ako ste to riešili cez virtuálne sídlo alebo ako ?
Ďakujem veľmi pekne za postrehy.
Daj adresu niekoho z rodiny a máš
Hej, dá sa urobiť TP na virtuálnych adresách a oni ti potom zásielky skenujú. Prípadne si urob slovensko.sk všetko podstatné ti vie prísť aj tam
Cez slovensko.sk si zriaď elektronickú komunikáciu, všetky úradné zásielky budú chodiť tam, nie písomne do schránky
reálne, koľko inej pošty ti chodí? Naozaj nie je nikto na SK, kto by občas pozrel do schránky /rodina, suseda, kamarátka/
Cez slovensko.sk si zriaď elektronickú komunikáciu, všetky úradné zásielky budú chodiť tam, nie písomne do schránky
reálne, koľko inej pošty ti chodí? Naozaj nie je nikto na SK, kto by občas pozrel do schránky /rodina, suseda, kamarátka/
@patka06 A na slovensko SK potrebujem nosit čítačku na ten čip v op... A nemám nikoho komu verím. Láka ma to virtuálne sídlo a hotovo.
@patka06 A na slovensko SK potrebujem nosit čítačku na ten čip v op... A nemám nikoho komu verím. Láka ma to virtuálne sídlo a hotovo.
@papatomasito môžeš mať apku, pri nej potrebuješ čítačku iba 1.x pri aktivácii
@papatomasito môžeš mať apku, pri nej potrebuješ čítačku iba 1.x pri aktivácii
@patka06 kde zoženiem tu blbu čítačku?
@anonym_928eca buď si na chvíľku požičiaš od niekoho kto ju používa alebo kúpiš v elektre za cca 10 Eur
@patka06 ok, ďakujem už som našla 🙂.
@papatomasito problem.s normalnou postou je, ze teda kym som 99.99% veci prehlasil na elektronicke dorucovanie (mail, slovensko.sk), tak roky som nahlasoval a prehlasoval zmeny... v bankach, poistovniach a kde kade. Vzdy sa nasla nejaka "chybicka", ked to na prvy krat nepreslo v systeme... takze najskor by si tu prehlasenu adresu "nestihol" zmenit vsade a odmontrolovat... a naozaj dnes ide asi vsetko okrem pohladnice od babky elektronicky...
@papatomasito hmmm, normálne má zaskočilo, že nemáš nikoho, komu veríš... 🥲. Tak urob tak, ako ti kocky radia a ja ti prajem, aby si niekoho, komu budeš veriť v blízkej dobe našla 😉👍.

https://www.posta.sk/prijimanie/sluzby-k-doruco...