icon

Ako riešiť problém s kupujúcou?

janette333
30. jan 2014

ahojte , je podla vas normalne ze mamicka si zakupi rifel podla obrazku je silno spokojna , rifle jej pridu a pise mi ziadam spat peniaze , ja ze ako prosim ze jej rifle nesedia , , ja ze za prve rifle ste kupovala podla obrazku , ale ze jej su kratke ,,ja ze po druhe bez rozmerov ale jej su kratke a trva natom aby som ja jej dala spat peniaze , ja z eurcite nie rifle ste kupovala dobrovolne a bez rozmerov,, keby ze su rifle odmerane a z mojej strany by jej boli kratke prosim ale takto nie,, ze na obrazku som mala napisat ze su 3/4 , no nemohla lebo rifle su dlhe a su na dlku 160cm a ne na 2 metre , tam je ten problem , este som jejj dala o 5 eur menej natu cenu ,

123zuzana
30. jan 2014

ked si nekupujeme nieco priamo v obchode a nevyskusame to tak si nemozeme byt na 100 percent isty ze nam to bude sediet podla mna je to jej chyba ze si nevypytala rozmery.. na vasom mieste by som jej peniaze nevracala a ona ked ich nechce tak nech ich tiez preda alebo daruje niekomu inemu..

luba28
30. jan 2014

aaale na druhej strane ked kupim nieco bez skusania tak je tam moznost vratit tovar,alebo vymenit,.....je to na dohode medzi vami,ale ja by som asi vratila aj ked je to chyba tej co kupila,....

gumimaci
30. jan 2014

ja by som tie rifle zobrala spat a vratila peniaze, ale odratala by som postovne. Ak nie su rozmery a sedia na vysku 160cm, tak by som to aspon zmienila do popisu.

seemani
30. jan 2014

Mne akurát prišli rifle čo sú mi malé- sú krásne ale stehná nepustia... hoci na obvod a dlžku sedeli... Tak mi ostáva jediné-schudnúť 😀
inak súhlasím s @gumimaci

lilitela
30. jan 2014

Ak ste sa nedohodli na vrateni, tak by som jej nevysla v ustrety - toto je riziko nakupovania cez net a preco by si ty s tym mala mat ostaru vo forme dalsieho chodenia na postu, prevodov a pod. Nie si podnikatel, si tu ako predavajuca sukromna osoba, nie? Nemas taketo zaväzky. Urcite ti da negativne hodnotenie - neviem, ako ti na tom zalezi, ved aj k tomu hodnoteniu sa mozes vyjadrit, iba si zvaz, ci ti to neodradi potenc. kupujuce.

denisa777
30. jan 2014

ja som mala ten isty problem, kupila som si cizmy a kupujuca mala v popise cislo 38 a velkost vobec nesedela, tiez nebola ochotna vratit peniaze, tak sa mi ich podarilo znova predat sice za menej ale predsa, takze radim nevracat peniaze alebo si napis do podmienok ze peniaze nevracas 🙂 Ja by som to riesila takto.

salomuska
30. jan 2014

mne sa raz stalo, ze predavajuca uviedla na obrazku zlu velkost bundy a ked som to reklamovala, tiez ma obvinila, ze je to moja chyba, ze som nechcela premerat. musim povedat, ze ma to ani nenapadlo - jednalo sa o znacku cherokee a tam velkosti predsa poznam. navyse sa jednalo o bundu, ktoru uz dcera doma mala overenu, nosenu, len som chcela kupit tu istu vo vacsom cisle...tak som pre istotu objednala o dve cisla vacsiu a prisla mi zhodna (mala) aku som uz doma mala. takze ja osobne by som tovar vzala nazad, peniaze vratila bez postovneho - predsa len, nohavice na 160 cm vysku je atyp, kupujucu to naozaj nemuselo napadnut, ze nemaju standardnu dlzku, malo to tam byt podla mna uvedene...