Ako riešiť vrátenie tovaru pri podvode?
Ahojte, prosím o radu, ak by mal niekto skúsenosť... Stalo sa mi to prvýkrát, a verím, že aj posledný... Objednala som nohavice z nejakého eshopu v Slovinsku, samozrejme, prišli mi ako totálny šmejd. Problém ale je, že nemám žiadnu fa, ani doklad, na obálke nie je ani odosielateľ, proste nič, čoho sa chytiť... Email neodoslali žiaden, myslela som, že ho mám niekde v spame možno, ale nič. Jediné, čo je na obálke, je Borotrend, ale tam som nič nenašla... Asi sa môžem rozlúčiť s peniazmi, ale ak má niekto podobnú skúsenosť, prosím, vedeli by ste ma nasmerovať, ak sa to dá ešte nejako riešiť? Viem, viem. Doplatila som na vlastnú hlúposť, takéto obchody nezvyknem robievať, ale stalo sa, už to nezmením...
https://www.vasestiznosti.cz/spolecnost-5433/bo...
nie si jedina.
Neviem, ako funguje tato stranka - pozri a prip. skus podat vlastnu staznost
@nika23t a z kade si to objednala? Véd tam byť postup ako vracať. Ak si sa registrovala, možno archív objednávok skúsiť. Neviem o akú hodnotu ide, ale ešte aj poštovné si porataj, a uvidíš ci sa ti oplatí s tým trapit sa. Mne napr do dnes nemenovanom wshop nevrátil peniaze a ignorujú ma veselo. Reklama všade a fungujú si ďalej:D
A neobjednával z kdekade, veľakrát sú to len preposielaci haraburd z aliexpressu.
@simca06022011 vieš čo, ja som rozklikla reklamu na instagrame, pred Vianocami, plno nákupov som robila z iných stránok, overených, mne už znamych,ale tam na tej slovinskej to všetko také jednoduché bolo. Tak som objednala a len som si uložila príspevok. Ani som nezaregistrovala, že nemám žiadnu spätnú väzbu, tak som si potom po case ešte pomyslela, že neva, však je to na dobierku, ak neposlu, nič sa nedeje. Ono to ale dnes došlo, a aj keď som bola na pochybach už, tak som sa spoliehala na to, že vnútri bude aspoň nejaký doklad alebo niečo....A samozrejme, už ani medzi uloženými príspevkami to nemám 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Proste, nechápem. Fakt nemám skúsenosť s takým niečim.
@blondiee83 vďaka, tam som aj pozerala. Len neviem nájsť nič slovenské.
Vazeny.Aj ja mam X krat take to skusenosti. A som to doplatila ne raz i ne dva .LUDIA TOTO JE TU MAFIA.neda sa najst ku komy sa da obratit.V BALIKY NE VKLADAJU ZIADNY KONTAKT.tO JE TU NA sLOVENSKY ZLODEJSTBO. NE TRABA ROBIT ZIADNE NAKUPY NA sLOVENSKY ,OKREM OBCHODOV,vidis co kupujes.DOALA SOM na Slovensko z USA,a som vzdy mala objednavky v USA ,TAM JE PORIADOK.VSETKO pisu ,telefon ,odkial ide tovar, .Tu je bordel tak poviem a zlodejstvo.A nimas na koho ty sa obratit,je to hanba.

použi na handry 🙂 sama si sa poučila ako si napísala