icon

Ako riešiť záchvaty revu u 18m po hospitalizácii?

katarinajurcikova
29. jún 2019

Ahojte vsetky mamicky. Od 13.-17.6. 2019 bola moja dcera 18 m hospitalizovana.. Od toho 13teho ma nazvala by som to ,,zachvat" nieco medzi revanim a kricanim. S nicoho nic dostane rapel a aj pol hodinu bez priciny krici. Je jedno aky je den, hodina, situacia. Neda sa ukludnit, nic nechce, ma nervy! .. Stretli ste sa s tym niekto? Viete mi poradit ako ju to odnaucit? Do toho datumu nikdy nic take nerobievala. Dakujem

olivia_0309
29. jún 2019

@katarinajurcikova je iba v šoku z nemocky, vobec ju nemusíš od ničoho odnaúčať... len chúďatko spracováva svoje zmiešané a povačšine negatívne pocity zo zážitku! Ver mi, pracujem ako špecialna pedagogička v nemocničnej školke a dobre tieto stavy poznáme😉 Pochop že to nevie inak vyjadriť, proste ju objím a utíš, teba a tvoje láskavé pochopenie potrebuje. Verím že na tento zážitok rýchlo zabudne s do nemocky už viac nepojdete✊🏼

ema1990
29. jún 2019

Syn tiez mal problem so spracovanim toho, co sa dialo v nemocnici, my sme boli zaciatkom juna. No on sa v noci strhaval a nikoho ineho nechcel pri sebe.
To chce len cas a mojkanie 💪😊

gabulienka623
29. jún 2019

Bude to trauma z nemocnice. To časom prejde. Moja bola prvýkrát ako vyše 3 ročná ale teda ked prišla začala sa v noci pocikavat, každú každú noc a trvalo to pol roka. Na porazenie.