icon

Ako rýchlo dostať nepríjemnú vec z hlavy?

ahhola
29. mar 2023

keď uviaznete vo vlaku, aj tušíte správne príčinu, len to nie, ze ten kto vám takto nakomplet rozbil denný plán si tymto poriešili osobne problémy navždy, bol vlastne známy... ani neviem ako to vyjadriť,vraj vždy je všetko inak. Vzdelaný usmiaty fešák / depkar neurotik samo....▪️Nieje rok 2023 nejak zakliaty?

mk1111111111
Autor odpoveď zmazal
anos18
29. mar 2023

@mk1111111111 básnicky povedané,asi jej známy spáchal samovraždu. Aspoň ja to tak chápem

saxana000
29. mar 2023

@mk1111111111 Ze naoko vesely kamarat mal silne depresie a hodil si to pod vlacik ktorym isla prave autorka..
A bol to asi jeden velmi mily trnavsky veterinar ak sa nemylim..
No ako to dostat z hlavy? Uplne rychlo to nebude lebo vzdy su ludia sokovani ak sa nieco podobne stane.. vela otazok preco a ako sa to mohlo stat?a ci je to vobec pravda alebo zly vtip..
Ludska psychika je velmi krehla a do hlavy ludom nikdy nevidis. Staci jeden skrat jeden blik a on sa rozhodne.Nehladaj pricinu a dufaj ze mozno uz jeho dusa konecne nasla pokoj ktory mu tu na zemi tak velmi chybal.

mk1111111111
29. mar 2023

@anos18
dakujem za vysvetlenie, o nom som citala, ale z tohto dramatickeho prispevku, mi nenapadlo spojit si to
@saxana000 aj Tebe dakujem

zuzanna33
29. mar 2023

@ahhola Život je divadlo na ktorom musíš hrať aj keď ti srdce krváca stále sa musíš smiať....Je ťažké odhadnúť čo človek prežíva vo svojom vnútri a ak aj dáva signály ťažko odhadnúť a dať pomocnú ruku...Veľa ľuďom chýba pochopenie..
Len čas zahojí rany

ahhola
autor
31. mar 2023

Jaaaj baby, plus 2 dní a furt to isté, šrotuje mi v hlave prečo...preco vtedy, prečo hentak .. prečo on... Ved to mohol urobiť decentne, kultivovane ako Dr. a nie skočiť pred tony železa v pohybe ako indián pred grizzlyho... 💦