Ako sa cítite v ťažkých časoch?
ako sa citite? vela sa dozvedam ze teraz je ludom dost blbo... viem ze je to tazke aj v tych situaciach, ale keby aspon hodite nieco pekne sem aby sme sa navzajom podporili, nejaku vetu ktora vas drzi hore ked je tazko .. u mna je to ,,bude dobre, je to len obdobie" alebo ked od srca si spievam pre seba a pre blizkych, ked tvorim aby som pozdvihla nielen seba aj druhych ...a vzdy vzdy to prejde nech je to akekolvek tazke...🙂
Odkedy pracujem menej sa cítim oveľa lepšie, lepšie sa mi spi, necítim sa byť pod tlakom, naladovo lepšie na tom a najmä psychicky...
Že ma detičky potrebujú. Nielen teraz, ale aj do budúcnosti, dospelosti
vyborne sa citim, po niekolkych mesiacoch mi konecne zaucinkovali tabletky na tlak a mam ho od rana ukazkovy, takze som siel aj odvolit ... a ni to mi ho nezhorsilo, takze uplne pozitivne. A este viac ma tesi, ze predpoved na dnes bol dazd a silny vietor a je tu slnecno a takmer bezvetrie.
Mala som dnes ráno úžasný sex a je mi fajn celý deň,včera som sa celý deň opaľovala,tiež bol pekný v pohode deň
Ja sa mám naozaj každý deň fantasticky!..
Úžasne, famózne, báječne!.
Ďakujem ti Bože🙏🏼…
Dnes mi je dobre, nastastie, mavam aj zle dni. A co mi pomaha? Minimalizovat socialne siete, zit v pritomnosti a pripominat si, ze vsetko je tak ako ma byt. A pri detoch, ze je to len obdobie.
Ja sa mám dobre už pár rokov v kuse.Praca fajn,kopec voľného času,deti zdravé,milujúci muž.
Dôležité je vždy mať cieľ a plány,na ktoré sa dá tesit
@minenkak tak sex vzdy pomoze :D a slnko... a priroda 🙂 a deti samozrejme
..ja si hovorím, že nikdy nie je tak zle,aby bolo ešte horšie a čo ma nezabije to ma posilní 💪💪...na prd byť predsa nemôže donekonečna ☘️☘️☘️
Veta, ktoru vyslovim/napisem uprimne:
Lubim ta! ❤️
Keďže som vstávala o 2hej ráno, v práci som sa hrozne namakala, potom šla na prechádzku s deťmi, mužom a spala som v aute 5minut - tak som dosť unavená.. ale treba ešte večeru variť, upratať a až potom sa môžem tešiť že od zajtra mám dovolenku.. odhliadnuc od únavy sa necítim zle, skôr neutrálne.. som rada že končí zima a prichádza premna omnoho pozitívnejsie obdobie.. totiž kazdu zimu trpím, čím som staršia, tým horšie zimu zvládam..
mna aktualne boli halva ale som spokojna podarilo sa mi tento vikend zabojovat s pradlom ostrihat ozdobne travy a tak a zajtra do roboty a je kratky tyzden a planujem stvrtok vypadnut skor a zbehnut este na nakup k velkej noci (na poslednu chvilu)
@jana_eyre_2 tuto zimu som bola na tom velmi zle aj ja .. nevedel som sa absolutne k nicomu prinutit... vacsinu casu som len lenosila...
a ako znasas prechod zo zimy na jar? ten tiez neni bohvieco, aspon ja citim extremnu unavu... :D
dakujem baby za odpovede :D 🙂

Ja mam momentálne chrípku a zajtra musím do prace. Tak sa snažím dnes oddychovať. Inak mi je super