icon

Ako sa cítite v ťažkých časoch?

23. mar 2024

ako sa citite? vela sa dozvedam ze teraz je ludom dost blbo... viem ze je to tazke aj v tych situaciach, ale keby aspon hodite nieco pekne sem aby sme sa navzajom podporili, nejaku vetu ktora vas drzi hore ked je tazko .. u mna je to ,,bude dobre, je to len obdobie" alebo ked od srca si spievam pre seba a pre blizkych, ked tvorim aby som pozdvihla nielen seba aj druhych ...a vzdy vzdy to prejde nech je to akekolvek tazke...🙂

marhulka13
23. mar 2024

Ja mam momentálne chrípku a zajtra musím do prace. Tak sa snažím dnes oddychovať. Inak mi je super

stellarstar
23. mar 2024

Odkedy pracujem menej sa cítim oveľa lepšie, lepšie sa mi spi, necítim sa byť pod tlakom, naladovo lepšie na tom a najmä psychicky...

muchacici
23. mar 2024

Že ma detičky potrebujú. Nielen teraz, ale aj do budúcnosti, dospelosti

egonsk
23. mar 2024

vyborne sa citim, po niekolkych mesiacoch mi konecne zaucinkovali tabletky na tlak a mam ho od rana ukazkovy, takze som siel aj odvolit ... a ni to mi ho nezhorsilo, takze uplne pozitivne. A este viac ma tesi, ze predpoved na dnes bol dazd a silny vietor a je tu slnecno a takmer bezvetrie.

letfenixa
23. mar 2024

@egonsk u nás to už začalo, ešte o 3 bolo 18,8 st, teraz je 14,3, vietor silný, prší.

minenkak
23. mar 2024

Mala som dnes ráno úžasný sex a je mi fajn celý deň,včera som sa celý deň opaľovala,tiež bol pekný v pohode deň

nikoletta1712
23. mar 2024

Ja sa mám naozaj každý deň fantasticky!..
Úžasne, famózne, báječne!.
Ďakujem ti Bože🙏🏼…

hederamonstera
23. mar 2024

Dnes mi je dobre, nastastie, mavam aj zle dni. A co mi pomaha? Minimalizovat socialne siete, zit v pritomnosti a pripominat si, ze vsetko je tak ako ma byt. A pri detoch, ze je to len obdobie.

doriiis
23. mar 2024

Ja sa mám dobre už pár rokov v kuse.Praca fajn,kopec voľného času,deti zdravé,milujúci muž.
Dôležité je vždy mať cieľ a plány,na ktoré sa dá tesit

autor
23. mar 2024

@minenkak tak sex vzdy pomoze :D a slnko... a priroda 🙂 a deti samozrejme

miskakyska
23. mar 2024

..ja si hovorím, že nikdy nie je tak zle,aby bolo ešte horšie a čo ma nezabije to ma posilní 💪💪...na prd byť predsa nemôže donekonečna ☘️☘️☘️

eva8
24. mar 2024

Veta, ktoru vyslovim/napisem uprimne:
Lubim ta! ❤️

jana_eyre_2
24. mar 2024

Keďže som vstávala o 2hej ráno, v práci som sa hrozne namakala, potom šla na prechádzku s deťmi, mužom a spala som v aute 5minut - tak som dosť unavená.. ale treba ešte večeru variť, upratať a až potom sa môžem tešiť že od zajtra mám dovolenku.. odhliadnuc od únavy sa necítim zle, skôr neutrálne.. som rada že končí zima a prichádza premna omnoho pozitívnejsie obdobie.. totiž kazdu zimu trpím, čím som staršia, tým horšie zimu zvládam..

mamina7070
24. mar 2024

mna aktualne boli halva ale som spokojna podarilo sa mi tento vikend zabojovat s pradlom ostrihat ozdobne travy a tak a zajtra do roboty a je kratky tyzden a planujem stvrtok vypadnut skor a zbehnut este na nakup k velkej noci (na poslednu chvilu)

autor
24. mar 2024

@jana_eyre_2 tuto zimu som bola na tom velmi zle aj ja .. nevedel som sa absolutne k nicomu prinutit... vacsinu casu som len lenosila...
a ako znasas prechod zo zimy na jar? ten tiez neni bohvieco, aspon ja citim extremnu unavu... :D

autor
24. mar 2024

dakujem baby za odpovede :D 🙂