Ako sa dá sledovať zásielka, ktora nebola doručená?
zasielka vraj od odosielatela odisla,ale ku mne stale neprisla,viem,ze existuje nejaka sluzba,kde sa to da zistit,klde zasielka je,ale neviempodrobnosti,dakujem
Ak to islo postou obycajne, nezistis nic, zostava ti len cakat a dufat. Ak to islo doporucene alebo ako balik zistis podla podacieho listka na poste odosielatela alebo adresata. Ak to islo nejakou prepravkou, zistis podla cisla balika u prepravcu na cisle info o balikoch alebo na nete.
Bohužiaľ, ak bola poslaná obyčajne, tak nezistíš nič. Takto som prišla aj ja o zásielky. Obyčajne už nikdy viac. Ja už napr. slovenskej pošte neverím.
Mne sa este nikdy nic nestratilo ani pri odosielani ani pri posielani. Je pravda ze ked to je nedoporucene stat sa moze hocico, ale vzhladom na dlhorocne skusenosti s obycajnymi zasielkami co sme posielali aj z prace a nikdy sa nic nestratilo, mam sklon mysliet si ze balik neodoslal predavajuci.
roky posielame tovar, stratilo sa mi nespocetne vela zasielok - doporucenych. takze povazujem takmer za zazrak, ak saniekomu nikdy nic nestratilo. zasielka sa da sledovat na stranke posty, ale treba mat podacie cislo rsp. cislo balika.

žeby na stránkach slovenskej pošty? http://tandt.posta.sk/
resp. na stránkach spoločnosti, cez ktorú bola zásielka odoslaná
alebo úplne najjednoduchšie zavolať na tvoju poštu (číslo zistíš opäť na stránkach pošty, alebo cez google), nadiktuješ im podacie číslo zásielky a oni ti povedia, s najväčšou pravdepodobnosťou je zásielka na tvojej pošte, len ti to zabudli oznámiť...