Ako sa dostať domov z večierkov?
Chodievate peso domov,ak idete posedieť s kamoškami na drink?
manžel pre mňa chodí
Nie pešo nikdy, existuje taxik
Neviem si predstaviť ísť domov 20-30 km pešo 🙈 domov idem autobusom alebo príde po mňa môj muž. Poprípade kamoška, ktora nepije, odvezie autom. Taxík je predražený.
Ako chcem a podľa toho ako je to ďaleko od domu.
No keďže teraz bývam blízko mesta a bol by to jeden/dva drink, tak by mi nerobilo problém prejsť ani nie 10 minút 🤣
Ale keď som bývala ďalej tak vždy taxikom
Keď som bývala na byte , byvala som v centre mesta , tak som to nikdy neriešila bola som doma do 5 min z každého podniku 😄 ale teraz príde po mňa muž mam ho tak 25 km od mesta
v 98% prípadoch taxík, inak pešo alebo MHD
nocny spoj na 90perc, ostatok taxi
Taxik, nocakom chodim len ked idem spat ku kamoske alebo ona ku mne
Príde manžel, taxík
Štvornožky 🙂
Bývam v meste a milujem chodiť peši, takže peši 🙂
Metro a peso
Taxik, pripadne keď na akcí nieje priateľ, ocino teta atd tak keď zavolám prídu po mňa ale keďže bývame v meste tak je to 90% Taxik.
Taxikom
Na túto otázku je strašne “obšírna” odpoved . Keď som bývala priamo v Bratislave , celých 30 rokov života , kým som bola mladá študentka hajde Nocak. Keď som začala pracovať , vacsinou taxík . Keď som si našla muža , tiež občas taxík ale väčšinou prišiel po mňa . Niekedy keď som nebola dlho , som stihla ešte aj posledný buš . Ale to sa stále bavíme o meste . Alebo som išla aj peši keď som predsa sedela v bare 5 minút od domu . Ale teraz , keď žijem na dedine , kde ide posledný buš cez týždeň o deviatej večer a cez víkend a sviatok žiaden , hold len taxík alebo muž .
Ked sme byvali vo vacsom meste, jazdila som MHD. Tusim raz sme vyuzili s kamoskou taxik. Teraz byvame v mensom meste, nie su tu az take moznosti a aj kamosky a kolegyne mam vacsinu v tom vacsom meste, takze na vacsinu akcii chodim tam. A bud idem domov vlakom alebo pre mna pride manzel autom. Ak pre mna ide manzel, tak musi nalozit aj dieta, lebo ho nemame s kym nechat doma, takze v takom pripade som na akcii max. do osmej-deviatej.
Buď pešo alebo taxíkom. Záleží od počasia a promile.
Manžel pre mňa príde, taxík alebo idem svojim autom ja sa viem zabaviť aj bez alkoholu
Peso alebo taxikom, vacsinou taxikom.
Niekto po dvoch,iny po štyroch.😎

Záleží kde (ako ďaleko od domu) sme a kedy končíme 😅 Pešo, taxíkom, MHD, príde pre mňa priateľ 😄